A szilikon mellet megviseli a szoptatás?
8 éve csináltattam meg a melleimet, azóta szültem és szoptattam 2 gyermeket. Hát mit mondjak... Katasztrófálisak lettek! Nem lett csíkos szerencsére, de iszonyúan lóg, mint két üres tejeszacskó és ami rossz, hogy a természetes mell azért egy idő után visszamegy valamennyire a helyére, hát ez nem mert az implantátum húzza lefele.
Nem vicc, ha melltartó nélkül vagyok és leülök a köldökömig lóg. Hát ez van. Ha ezt előre tudom tuti nem csináltattam volna meg csak már akkor ha 100%, hogy nem szülök több gyereket. Sajnos pénzünk nincs most erre, úgyhogy valószínű így fogom leélni az életemet... De hát nem sajnáltatom magam, én döntöttem anno így, így jártam.
hehe:D
meg hát, még a sima mell is kikészül sok esetben
5-ös vagyok!
Van két csodálatos gyermekem ÉS EGY PERCIG sem bánom, hogy ilyenek a melleim, a férjem imád és gyönyörűnek tart így is, más meg szerintem nem lényeges. Vannak fontosabb dolgok is az életben, mint a mell formája én is átértékeltem sok mindent az évek folyamán, de hát kinek mi a fontos:)
Kedves Kérdező!
Lányomat 11 hónapos koráig (közben terhes lettem a picivel), a kisfiamat meg 7 hónapos koráig (magát választotta el) szoptattam
Barátnőmnek is megcsináltatott cicijei vannak, ugyanígy volt hogy 1 et terveztek de a második védekezés mellett besikerült, nem bánják egyébként tündéri kis krapek:)
Szoptatta őt is 7 hónapig de vagy 3szor gyulladtak be szegénynek a tejjáratok kapott antibiotikumot stb. nem tudta rendesen kifejni valahogy.
Utána pont beszéltük meg nyáron voltunk strandon hogy valahogy úgy néz ki a cicije hogy felül megereszkedett lejjebb meg kirajzolódik hogy hol az implantátum, háááát nem szép már annyira. De az enyém se szép nekem eredeti a cicim szoptattam 2 gyereket 1-1 évig úgyhogy egyik se jó:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!