Hogyan folytassam a hozzátáplálást anyatejes babámnál? Részletesebben lent.
6 hónaposan (kb. 3 héttel ezelőtt) megkóstoltattam vele az almát, már megeszi a barackot és a körtét is, kb. 100-120 grammot tízóraira. Eddig így (t)ettünk:
- reggel 7-kor szopizik
-10:30-kor a fenti gyümölcsök egy kis anyatejjel és Sinlac-cal
- fél 12-kor szopizik
- 16-kor szopizik
és este fürdés után, kb 21-kor utoljára szopizik.
Mikorra iktathatnék be még egy evést úgy hogy továbbra is átaludja az éjszakát. És mit adjak neki?
főzeléket.
6 hónaposan már sok mindent ehet!!!
a következő a déli szoptatás elhagyása lehet, helyette főzelék.
bébiételt is adhatsz, már 5 hónapos kortól van rengeteg, de ha akarsz, főzhetsz is neki.
Köszönöm a válaszod.
Akkor a tízórai gyümi után a fél 12 szoptatás helyett is valami főzeléket adjak? Utána azért kínáljam meg tejcsivel is? Vagy hogy?
Mennyi idő még elhagyjuk a déli szopizást?
hát valahogy így :)
hogy utána kell-e még szoptatni, nem tudom, mert én nem szoptattam, de gondolom, ha kéri, akkor igen. először úgyse fog neki ízleni a főzelék :))))
de azért konzultálj a védőnővel is, mert lehet, hogy ő úgy fogja javasolni, hogy két szoptatás között kóstolgasson.
de az biztos, hogy az új ételeket délelőtt-délben kell adni, estefelé nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!