Megkérdőjeleznétek az orvost?
6,5 hónapos múlt a babám, reggel úgy ébredt, hogy köhécselt kicsit,majd délutáni alvás közben már hurutosan.
Felhívtam az orvos,t mert nem lázas, nem folyik az orra.
Fensitil cseppet, ambroxol-t és éjszakára sinecod-ot írt fel.
Csakhogy utóbbi betegtájékoztatóján az szerepel,hogy hurutos köhögés esetén nem lehet használni
azért kapott éjszakára Sinecodot, hogy tudjon aludni, hogy ne akkor köhögjön, nyugodt legyen az éjszakája
ez bevált terápia
Nekem is pont így magyarázta a dokim, hogy nappal köptető, ami segíti a légutak tisztulását, éjszakára köhögéscsillapító, hogy tudjon aludni. Ez így teljesen rendben van, ne aggódj! :) A betegtájékoztató arra vonatkozik, hogy egyszerre nem lehet adni a köptetőt a csillapítóval, illetve, hogyha hurutosan köhög és csak a sinecodot szedi, akkor nem tudja felköhögni a váladékot és súlyosabb szövődmény léphet fel.
Jobbulást a pindurkádnak!
Én sem értem mi ez a telefonos távgyógyítás!
Vizsgálat nélkül semmit nem adnék be neki!
Köszönöm szépen mindenkinek!
Tegnap nagyon rossz idő volt nálunk, szakadt az eső,rettentően fújt a szél, egyedül voltam itthon a két gyermekemmel, a doki 5 km-re,csak babakocsival tudtunk volna menni, ezért inkább felhívtam.
Mivel se láza, se orrfolyás semmi más tünet, csak éjszaka köhögött pár alkalommal, az sem volt sok,csak megijedtem,mert nekem a nagy més ha meg is volt fázva csak az orra folyt, a kicsi meg hurutosan kezdett köhögni.
Most éjszaka már semmi baj nem volt, sokszor kelt ugyan,de nem köhögött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!