Igaz hogy egy 3-4 hónapos önállóan tartja a cumisüveget?
Figyelt kérdés
Mert szerintem ez marhaság."A cumisüvegből etetett babák 3-4 hónaposan már képesek egyedül tartani az
üveget"
2013. ápr. 2. 14:15
1/19 anonim válasza:
Lehet akkor az én manóm a "béna",de ő 10 hónapos és segítenem kell neki inni.
2/19 anonim válasza:
Ez hülyeség! Nem hinném,hogy van ilyen!
3/19 anonim válasza:
Esetleg pár másodpercig, tovább nem.
4/19 anonim válasza:
Az én unokahúgom szinte az első naptól kezdve cumisüvegből eszik és most 14 hónaposan jutottunk el odáig, hogy egyedül iszik már az üvegből. Úgyhogy ez az állítás szerintem elég irreális.
5/19 anonim válasza:
Persze meg a relativitás elméletén gondolkozik közbe.
6/19 anonim válasza:
ááá szerintem egyáltalán nem igaz. A fiam igaz 4 hónaposan még cicizett, de most 1 évesen sem tartja meg a cumisüveget!
7/19 anonim válasza:
3-4 hósan tuti nem, max 1-1 pillanatra, avgy mikor elkezd enni e´s éhes nagyon erösen szoritja, de ez kb egy fél perc.
Lányom kb 7 hós kora óta tartja, de akkor is kell segíteni neki. Most 9 hós de már egyáltalán nem kell , már csak leteszem egy takaróra+párna alá és megissza a reggeli tejét. Este azon alszik be, így fogom neki.
8/19 anonim válasza:
a napokban szóról-szóra én is így olvastam anyukám 85-ös kiadású "Babás könyvében". Hogy állítólag már tudják tartani...Hát az én kisfiam mostanában kísérletezik vele,úgy ha kevés benne a folyadék tudja tartani valameddig.9 hónapos.Marhaság sztem is.egyedül lehet tudják tartani,de közben inni is belőle!Kötve hiszem!
9/19 anonim válasza:
Nem bírja el a cumisüveget annyi idősen'
10/19 anonim válasza:
Dehogy tartja,ez butaság.Max úgy teszi a kezét néhány pillanatra,mintha ő tartaná,de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!