Mindenki mást mond, mindenhol mást olvasok. Hogy van ez a hozzátáplálás?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy mikortól mit lehet a babának adni. Mi most 5 hónaposak vagyunk. A védőnő azt mondta eleinte csak 1 nap 1x adjak neki gyümölcsöt vagy mást. Na de meddig? Már 3 hete csak napi egyszer eszik gyümölcsöt a tápszer mellett. De van hogy másnap nem gyümit kap hanem tejpépet, harmadnap mondjuk ezeket az üveges kajákat, néha babadesszertet is adok. Muszáj minden nap gyümit enni, lehet így ahogy én csinálom? Vagy minden nap gyümi mondjuk reggel, uzsira meg tejpép, vagy üveges kaja? Vagy hogy csináljam? Mikortól lehet napi 2-3 étkezést kiváltani? Vagy hogy van ez? Köszi szépen.2009. szept. 20. 11:19
1/3 anonim válasza:
Mi még csak most kezdtük szal nagy tgapasztalatom nincs.Lányom 4 hónapos és 1 hét alatt rászoktunk h napi 2x eszik.Ebéd körül kap rendes kajcsit gyümi vagy főzelék fél üveg vacsira meg rizs pépet kap.Amióta szeik rendesen este fél 9-től reggel 6-ig tuti h alszik.Előtte már 2x kelt enni éjjel.Sztm ez neki is és nekem is jobb h nincs megszakítva az alvásunk.
2/3 anonim válasza:
Enyém 6 honapos,és 4 honaposan kezdtük a hozzàtäpit.
Nap egyszer kap még csak valamit a tàpszer mellé.Délben vagy gyümi,vagy zöldség,vagy bàrmi ami korànak megfelel.
Most akarom bevezetni a napi 2 alkalommal màst adni neki,mint tàpszer.
3 étkezést viszont böven ràérsz 8 honaposan kivàltani.Akàr tàpszres,akàr anyatejes,az böven elég neki.És napi 1 max. 2 étkezést kivàltani.
Persze mindenkinek màs szokàsa van,Ha te màst làtsz jonak tedd azt!
3/3 anonim válasza:
mi is elkezdtük a hozzá tápit gyümivel meg kap mág tápit is meg üveges kajcsit és hájcsi után nasinak gyümipép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!