megszoptatom és utána el is alszik,majd beteszem a kiságyba.
kezdettől így van !(szerencsére)
4 hónapos
Este fürcsi vacsi, beteszem a kiságyba és magától elalszik születése óta. Nappal viszont nem mindig sikerül ilyen egyszerűen, ekkor bevetem a babakocsit, ha nagyon nyűgős.
8 hónapos kisfiú.
Eszik, megbüfiztetem, lerakom az ágyába, cumi, alvós nyúl,simogatom kb. 1percig (van h nem kell) és elalszik.
Persze olyan is van h még 5 percig küzd az ágyban mire elalszik.
Este fürdés, utána szopi. Cicin elfárad es el is alszik. De ugye a bufiztetesnel felébred. Utána beteszem a kisagyaba, mondom neki, hogy szeretlek, adok neki puszit, megsimogatom, odaadom a cumijat es elaltatja magát. Néha van, hogy kicsit kinlodik, akkor bemegyek párszor, mindig visszaadom a cumit:)
3 es fel hos kislány
nappal: hintában
éjszaka: - jó esetben: fürdés után cici/tápszer,
- rosszabb esetben: séta, ének
(nem cumizik)
5 hós kisfiú
Nappal nehezen alszik el nekem is. Ami bevált:
1. Legrosszabb helyzetben hordozókendőbe teszem kimegyek az erkélyre és ide oda ringatással elalszik
2. Fogom és hangosan susogok a fülébe és ringatom, ez is beszokott jönni
3. Áttértem arra, hogy a kisszobában, ahol alszik ott altatom lehúzott redőnnyel (előtte a nappaliban próbáltam, de mióta ott, azóta sokkal könnyebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!