Ha elmúlt 1 éves a baba, utána is felforralt, lehűtött vízzel készíted a tápszerét?
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 22:28
11/11 anonim válasza:
Én fél évig szoptattam mindkét gyermekemet, utána lassan hozzászoktattam a rendes ételekhez (répa, krumpli,rizs, gyümölcsök, tej, stb...) egy éves korában már azt ette amit mi felnőttek, természetesen nem túl sós, nem túl édes, és nem túl fűszeres ételekre gondolok, és amíg a fogai nem jönnek ki, addig pépesen, vagy villával összetörve. A csapvizet, tejet forraltam 3 éves koráig, ha vidékre vagy külföldre mentünk akkor még inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!