Mi a tünete, ha a babámnak hőemelkedése van a fogzástól?
Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 18:02
1/7 anonim válasza:
A fogzás tünete lehet a hőemelkedés.HA hőemelkedése van a babának lehet attól,de elképzelhető hogy vmi betegség készülődik.figyeld a hőjét,ha nem megy 38 fok felé,akkor val színű a fog miatt van,ha felmegy neki,akkor szólj a dokinak,adj neki nurofent.
2/7 anonim válasza:
hőemelkedés...
Viccet felreteve mennyi idos? Ha jon a foga akar ez is lehet a jele. En pl onnan tudom h jon neki, h elotte 1 hettel rettentoen kipattog a popsija.
3/7 anonim válasza:
Hee??Mi???
A kérdésedben benne van a válasz!A fogzás eggyik tünete a hőemelkedés!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én csak azért kérdezem, mert már kint van egy foga a kislányomnak, lassan 8 hónapos lesz, de nincs jele hőemelkedésnek, ezért még nem mértem meg neki, szóval tudom, hogy fogzik, csak akkor piros lesz a pofija, ha hőemelkedése lenne? Nem minden esetben jár amúgy azzal a fogzás?
2013. márc. 31. 22:46
6/7 anonim válasza:
nem, nem minden esetben jár lázzal.akkor az én 9 hós kisfiam 9 foggal,állandóan lázas lenne.még nem volt lázas egyszer se tőle.
7/7 anonim válasza:
3.-ik vagyok!
nem,nem minden esetben jár a fogzás hőemelkedéssel!
Vannak babák akiknek csak anyukájuk azt veszi észre hogy koccan a kanál és semmi előjele,de vannak babák akik nyűgősek vagy esetleg picit megy a hasuk vagy kipirosodik a fenekük stb!Tehát több jel is lehet de valakinél meg semmi!
No azok a szerencsés anyukák és babák!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!