Ti mennyit költötök havi szinten pelenkára?
4800 ft Libero 4-es
22 hónapos havi 120 db fogy el
4000 megy el, ha fogzik és több a kaki, akkor 5ezer.
Én megelégszem a pelenkadiszkontos név nélküli pelenkával is, ami ugyanolyan jó, mint a többi, csak én nem tudok azzal dicsekedni, hogy milyen menő és márkás pelust használunk.
3 gyerekem van a legnagyobb is még csak 5 szóval jópár éve pelenkázok, olcsóbban is meg lehetne úszni szerintem ha ki merném végre próbálni ezt a pelenka diszkontos pelust de nem merem félek hogy végül többet használnék belőle és ugyanott lennék (engem a márka ugyan nem érdekelne).
Amikor sikerül nagy akciót kifogni akkor nagyon bevásárolok (pl. múltkor 2000 volt a happy pelus csomagja amiből 2.5 csomag megy el/ment el a 15 hónaposomra most már 20 hós egyébként csak akkor nagyon betankoltam belőle tehát akkor 5 ezer volt).
Egyébként átlagosan inkább 7500 at mondanék.
PLusz a középsőm 3 éves és éjjelre még kell neki pelus hol megy bele vmi hol nem, de egy 30 dbot szoktam venni azért neki 1 hónapban, az még plusz olyan 1200 ft. (lidlis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!