Fiús anyukáka dm-es midi pelus másnak sem vált be? Amikor leveszem ròla tiszta pisicseppes a kisfiam.
Én még sosem tapasztaltam pisicseppet a dm-es pelenkánál, én nagyon szeretem.
a sleep &play sz@r, mert nem gumis a dereka!!!!
nehogy megvedd.
csak a 2-es méretig gumis, utána már nem, gondolom azért, hogy vedd meg a drágább gumisat :)
Mennyi időközönként cseréled? Én kb 3-4 óránként, és nem pisicseppes, mindent magába szív.
Én nem értem sokan annyira dicsérik azt a dm-est nekem egyik gyerekemnél se jött be úgy van ahogy írod tiszta pisi lett hamar a gyerek, vagyis nem szívta fel rendesen vagy nem tudom.Az anyaga-dereka merev, és még ronda is (bár ez zavar a legkevésbé).
Nekünk mondjuk a zöld pampers bejött, a tescós zöldet is szeretem, illetve az aldisat.
De most épp 2 zacsi happyt használunk teljesen jó az is és marha olcsó volt.
én szinte az összes pelust pelust próbáltam
-pamperst az első fiamnál használtam 1 évig szupi volt,de valamit váltottak rajta így hamar átázik
-dm-es nekünk nem jön be
- sleep and play darabos lesz átázik
-gagyi pelus kiütés
-libero most szupi megvagyok vele elégedve dm-be veszem 25 -os jokerrel plusz végösszegi így elég jó árra van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!