Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudhatom, hogy 7 es...

Honnan tudhatom, hogy 7 es fel hos babam a fogzas miatt nathas vagy tenyleg megfazott?

Figyelt kérdés
Lazas mar 2 napja,folyik az orra es megy a hasa is.Etvagya az van,de ejszaka nem gazan tud aludni,nagyon nyugos es 10 percenkent felebred.Amugy elso perctol fogva vegigaludta az ejszakat.Nagyon el vagyok keseredve,nem tudom mi tevo legyek.Csutortok estetol van ez igy,gondoltam,nem viszem dokihoz,hatha elmulik,de egyre rosszabb.mar adtam neki panadolt meg nurofent.De mintha a hasija is fajna.Mit tegyek?
2009. szept. 19. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a védőnő és a doki is mondta hogy nem a fogzástól betegek a babák, hanem a fogzás miatt legyengülnek és fogékonyabbak a betegségekre.A fogzás "csak" fáj, de nem lehet belebetegedni.Szóval szerintem vidd el dokihoz.
2009. szept. 19. 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!Húú,nálunk is pontosan ugyanez a helyzet!Én azt gondoltam,hogy az a legjobb,ha az orvos is megnézi.El is mentünk,ő belenézett a kis szájába és azt mondta,hogy picit piros a torka....kaptunk gyógyszert is.

Én magam nem tudtam volna eldönteni,megállapítani,hogy miről is van szó,először nem is szerettem volna ismét dokihoz cipelni.

Összefoglalva,szerintem menjetek csak el a dokitokhoz,ő biztosan tudni fogja,van-e egyéb teendő!

2009. szept. 19. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!