Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! A 22. kerületben...

Anyukák! A 22. kerületben hova jártok a babákkal?

Figyelt kérdés

2013. márc. 29. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi itt lakunk. A Campona szerintem egy kedvelt babás hely (ma is sok kisgyerekes volt). Az anyukák összekötik a kellemeset a hasznossal. Én is. Megveszem a szükséges dolgokat, addig a gyerkőcök nézelődnek. A fiam a Rossmannban segít is a vásárlásban a gyerekbevásárlókocsival. (ki van akadva, ha nem megyünk be)

A játszóházban még nem voltunk, de tervezem. A Tropicarium hellyel-közzel tetszett a fiamnak. (Jobban szereti a lábas állatokat). A szökőkút körül is mindig sok a gyerkőc.

A különálló pelenkázóhelység is tágas, és szoptatni is lehet.

Emellett a környékbeli játszóterekre járunk.

2013. márc. 29. 14:20
 2/12 anonim ***** válasza:

Mi is kb. az elottem elmondottakba szoktunk + jatszohaz...

Na meg ha jo ido lesz akkor jatszozunk dogivel. :-)

Amugy ha vegre vannal itt 22. keruleti Anyukak, nincs kedvetek bandazni? :-)

2013. márc. 29. 15:51
 3/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nekem mèg pici a babàm és ahol mi lakunk nincs játszò.Azért is kérdeztem mert nèha jò lenne sèta közben màs anyukákkal beszèlni. Jò dolog az anyasàg nagyon de szüksèg van a felnött társaságra is. Baba mama torna van itt kerületben? Köszönöm a vàlaszokat:-)
2013. márc. 29. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Szia! En a Klauzal hazba jartam anno baba mama tornara.... Mennyire pici a babad?
2013. márc. 29. 19:08
 5/12 A kérdező kommentje:
2 ès fèl hónapos. Az merre van? Köszönöm
2013. márc. 29. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. A Klauzál Ház a művelődési ház, a Campona melletti épület a centrum felé. Most nem láttam, hogy lenne baba-mama torna, de kérdezd meg.

Még tényleg jó picik vagytok, de azért a nyár második felétől már nektek is jöhet a játszóház, játszótér (beülős hinta). A környéken nincs játszó? Merre felé laksz?

Én benne lennék a bandázásban. :-) 2 éves fiam van, és egy 7,5 hós lányom. Mi a Kísérleti ltp-nél lakunk.

Jó időben a Vasmacska Terasz is kedvelt hely, bár ez inkább jövőre játszik nektek. Kis játszótér, étterem a Duna-parton a Vágóhíd utcánál.

2013. márc. 29. 22:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is benne vagyok. Mi az M 0 M 6 kereszteződésènèl lakunk.Ez itt üdülő rész emiatt nincs itt jàtszòtér ès gyerekes csalàdok sem. A campona viszont autòval nincs messze. A többi részt még nem ismerem nem rég òta lakunk itt. Ha jò idő lesz végre felkerekedhetünk
2013. márc. 29. 22:32
 8/12 A kérdező kommentje:
Megismerni a környéket.
2013. márc. 29. 22:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Újra 1-es vagyok. Egy kicsit kint laktok, de ha jön a jó idő tényleg fedezzétek fel a környéket. Ha befelé indulsz biztos lesz játszótér. A busz sincs talán annyira messzire tőletek (113, 13, 13/A - ezek Diósdra mennek a Camponától, 213 pedig a Kosztolányira). Így ha nincs napi szinten kocsid, akkor is el tudsz jutni ide-oda.

Mondjuk én volt, hogy 2 gyerekkel is lesétáltam a Camponáig, ami 30 perc (ha mindkettő kocsizik), busszal kb. 20. Ill. volt, hogy a 2 gyerekkel az SZTK-tól hazáig sétáltam a Merengő u-n (ez egy nagyon meredek utca) keresztül, ami 45 perc volt.

A fiammal annó én is felderítettem a környéket, most inkább a játszótér a cél, a lányom addig alszik/pihen a babakocsiban.

Esetleg a védőnőt kérdezd meg, hátha tud a környéken játszóteret. Amúgy a Camponánál is van játszótér, de az inkább nagyobbaknak való.

Esetleg ezen az oldalon találsz közeli vagy szimpatikus játszóteret. A lista teljesen hiányos (a nekünk közelben lévő 3 játszótér, rajta sincs).

[link]

2013. márc. 30. 06:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha az Mo-M6 kereszteződésénél laksz, akkor a Nagytétényi úton kifelé az Aldi-Lidl után nem sokkal van egy nagyon szupi kis játszótér. Tavasszal, nyáron sok anyuka van ott. Még néha én is átmegyek Halásztelekről. 22 évig a XXII. kerületben laktam, ismerem mint a tenyeremet. A Káldor Adolf utcai rendelőnél a védőnő szolgálat is nagyon jó, Nagyon sok babás programot szerveznek havonta, bemutatókkal, előadásokkal.
2013. márc. 30. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!