Anyukák! A 22. kerületben hova jártok a babákkal?
Szia!
Mi itt lakunk. A Campona szerintem egy kedvelt babás hely (ma is sok kisgyerekes volt). Az anyukák összekötik a kellemeset a hasznossal. Én is. Megveszem a szükséges dolgokat, addig a gyerkőcök nézelődnek. A fiam a Rossmannban segít is a vásárlásban a gyerekbevásárlókocsival. (ki van akadva, ha nem megyünk be)
A játszóházban még nem voltunk, de tervezem. A Tropicarium hellyel-közzel tetszett a fiamnak. (Jobban szereti a lábas állatokat). A szökőkút körül is mindig sok a gyerkőc.
A különálló pelenkázóhelység is tágas, és szoptatni is lehet.
Emellett a környékbeli játszóterekre járunk.
Mi is kb. az elottem elmondottakba szoktunk + jatszohaz...
Na meg ha jo ido lesz akkor jatszozunk dogivel. :-)
Amugy ha vegre vannal itt 22. keruleti Anyukak, nincs kedvetek bandazni? :-)
1-es vagyok. A Klauzál Ház a művelődési ház, a Campona melletti épület a centrum felé. Most nem láttam, hogy lenne baba-mama torna, de kérdezd meg.
Még tényleg jó picik vagytok, de azért a nyár második felétől már nektek is jöhet a játszóház, játszótér (beülős hinta). A környéken nincs játszó? Merre felé laksz?
Én benne lennék a bandázásban. :-) 2 éves fiam van, és egy 7,5 hós lányom. Mi a Kísérleti ltp-nél lakunk.
Jó időben a Vasmacska Terasz is kedvelt hely, bár ez inkább jövőre játszik nektek. Kis játszótér, étterem a Duna-parton a Vágóhíd utcánál.
Újra 1-es vagyok. Egy kicsit kint laktok, de ha jön a jó idő tényleg fedezzétek fel a környéket. Ha befelé indulsz biztos lesz játszótér. A busz sincs talán annyira messzire tőletek (113, 13, 13/A - ezek Diósdra mennek a Camponától, 213 pedig a Kosztolányira). Így ha nincs napi szinten kocsid, akkor is el tudsz jutni ide-oda.
Mondjuk én volt, hogy 2 gyerekkel is lesétáltam a Camponáig, ami 30 perc (ha mindkettő kocsizik), busszal kb. 20. Ill. volt, hogy a 2 gyerekkel az SZTK-tól hazáig sétáltam a Merengő u-n (ez egy nagyon meredek utca) keresztül, ami 45 perc volt.
A fiammal annó én is felderítettem a környéket, most inkább a játszótér a cél, a lányom addig alszik/pihen a babakocsiban.
Esetleg a védőnőt kérdezd meg, hátha tud a környéken játszóteret. Amúgy a Camponánál is van játszótér, de az inkább nagyobbaknak való.
Esetleg ezen az oldalon találsz közeli vagy szimpatikus játszóteret. A lista teljesen hiányos (a nekünk közelben lévő 3 játszótér, rajta sincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!