Hogy válasszak másik pelenkát?
Figyelt kérdés
Eddig Huggiest használtunk,de ugye azt kivonták. Kaptam narancsssárga Pamperst,kiütésesek lettünk tőle. Libero termékmintát azt kértem,de az meg nekem nem tetszett :S Nálunk csak DM van és nem tudom,hogy a Babylove jó-e?!Vagy esetleg a zöld Pampers sokban különbözik a narancssárgától? Nem tudok esetleg valahonnan termékmintát kérni belőlük? ( A Pampers nem küldött még,pedig regisztráltam elég régen) Mert a kis kiszerelést kérdeztem,de azt nem lehet kapni :/ Vagy hasonlít valamelyik a mostani pelenkánkhoz? Teljesen tanácstalan vagyok,mert most bontottam meg az utolsó csomagot :(2013. márc. 29. 07:45
1/7 Jégtánc válasza:
DM Babylove pelenkája teljesen jó.Van kisebb kiszereltségű 2-3db-os) is.Termékmintát nem hiszem hogy küldenek.
2/7 A kérdező kommentje:
És azt hol lehet venni? Mert nekünk kicsi DM-ünk van,ott megkérdeztem és nincs csak a nagy dobozos kiszerelés :S
2013. márc. 29. 08:23
3/7 Jégtánc válasza:
Oh akkor azt nem tudom.Nagyobb DM-ben.Utazó kiszerelés.Eddig minden DM-ben láttam.Van a Rossmannak is ha az is lenne a közeletekben
5/7 anonim válasza:
Babylovera sokan mondják, hogy jó.
Én a zöld pamperst ajánlom, összehasonlíthatatlanul jobb a narancssárgától.
A narancs merev, nem gumis, a zöld nagyon jó! :)
6/7 anonim válasza:
Én Huggiesról tértem át Pampers-re, de nem jött be (a zöld még csakcsak, de a narancssárga botrány), és most egy hete használom a Babyloveot! Eddig nagyon jól teljesít, jó kis masszív pelus, teljesen elégedett vagyok vele, szerintem simán hozzá a Huggies szintjét! :)
7/7 anonim válasza:
a dm-es pelussal (babylove) kapcsolatban:
az öko fajtája sajnos nem annyira jó, csak a simát ajánlom.
de a rossmannos (babydream) is szuper
bármelyiket nyugodtam kipróbálhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!