Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kúszó, forgolódó Babádat mire...

Kúszó, forgolódó Babádat mire rakod a földön?

Figyelt kérdés

Adjatok ötleteket légyszi, mert már kifogytam.

Lassan 8 hónapos babám kúszni kezd, de forgolódva olyan gyorsan változtat helyet, hogy fél percenként kell visszatennem a szőnyegre a parkettáról.

Már kipróbáltam több dolgot, de csak a parkettát kedveli, ami elég hideg, igaz panelban lakunk, de az elsőn.

Most, hogy jön majd a fűtés nélküli időszak, és az időjárást elnézve, félek, hogy nehogy megfázzon. Nagykabátban meg azért mégsem rakhatom le a földre. MOst body + hosszú ujjú pólópulcsi van rajta + melegítőnadrág. Ha még ráadok egy kardigánt, már nem olyan jó neki mozogni.

A habtapit szétszedi (nem a belsejét, hanem az összerakottat) így az sem ér semmit, pedig gondoltam beszerzek jó pár ilyet. Két szőnyeg van most egymás mellé tolva, de persze neki a kiságy alatt jó, meg ahol járkálunk a parkettán.

A ti babátok is ennyire szereti a hideg parkettát? Gondolom ott jobban tud mozogni, vagy nem tudom miért gurul le mindig oda. A matracokat is simán eltolja miatta, pedig már azzal is körbebarikádoztam. Annyi párnánk meg nincs, hogy körberakjam és legyen is mozgástere.

Két nagyszobánk (egyik a gyerek) egybe van nyitva, és egybe parkettás.

2013. márc. 28. 11:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, szóval nincs új a nap alatt...

Nem a körbekerítéssel van gond, mert nem szeretném körbekeríteni, csak azért raktam le két matracot, hogy legalább arra a két irányba ne guruljon le a parkettára... Járóka nem fér már, meg nem is akarom ennyire bekorlátozni. Marad a szőnyeg, lehet, hogy mégegy szőnyeget veszek, úgyis jól jön a gyerekszobába... aztán meg ha már mászik, remélem, hogy 1-2 hónapon belül, akkor már jobb lesz.

2013. márc. 28. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!