6 hónapos baba ha már nem cicizik, de tápszert nem adtok nekiés éjszaka felkel mit adtok neki?
babám utálja a cumit,szept-be megyünk bölcsibe de az enyém oda van a ciciért.
cicivel alszik el ciciből eszik de hozzátáplálom,.
6 hónapos tápszeres babának napi 2x kell tápszert adni. Az anyatejes babák esetében pedig csak most kell elkezdeni a hozzátáplálást, tehát ott meg az anyatej szükséges.
Az én babám tápszeres, orvosi és védőnői javaslatra 4 hónapos kora óta hozzátáplált, de eszem ágában nem lenne az, hogy csak főzeléket, meg gyümölcsöt adjak neki.
úgy látom sokan férre értettek!
anyatejes a babám csak szept-től mennem kell dolgozni.
és azon filozok hogy hogyan lesz megnélkülem ha még akkor is anyatejes lesz
Szia!
Ha jól értem most 6 hónapos a babád. Tehát majdnem 1 évesen lesz bölcsis. Addig nagyon sok mindenben változni fog a pici. Lesz időd rá, hogy leszokjon a napközbeni cicin elalvásról. Szerintem addigra úgyis ritkul a szopizása és elég lesz neki mondjuk reggel és este. Ezekben az időpontokban pedig megoldható a szopi, nem? Vagy rosszul értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!