Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Váradi vezeték névhez milyen...

Váradi vezeték névhez milyen ritka lánynév illik?

Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 08:18
1 2
 11/20 anonim válasza:
Lelle. Ősi magyar női név.
2013. márc. 28. 08:43
 12/20 schocko ***** válasza:
0%

Miért kell két név????

...mert más is úgy csinálta vagy mert van egyéb épeszű érv is mellette???

2013. márc. 28. 08:53
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves utolso, igen, van! Utalom (!!!!!!!!!) az elso nevem, szerencsere a masodikat szeretem es azt hasznalom. Az elsot vegre meg is fogom valtoztatni, de ha csak az lett volna, anyamnak kemeny melot lett volna kibirnia velem 18 evig. A nev valasztas a szulo feladatam de attol hogy a gyereke vagy, meg kozel tavol nem biztos, hogy egy lesz az izlesetek. A nev pedig nem egy csunya szinu bluz, ezzel egyutt kell elni.

Kerdezo, bocsi az offert.

2013. márc. 28. 09:15
 14/20 anonim ***** válasza:

Timea? Mostanság elég ritka név.

Vagy Elizabett?

Váradi Kata ELizabett

2013. márc. 28. 09:30
 15/20 schocko ***** válasza:
És akkor ha két "csúnya" nevet kapsz, akkor mivel lesz másabb?
2013. márc. 28. 10:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Miert irod, hogy "csunya". A nev izles kerdese, es altalanos csunya nev nem letezik, csak olyan ami nekem tetszik, neked nem. Es a sajat nevemnel nem hatrany, ha nekem tetszik, es nem masnak. Ha 2 szamomra nem tetszo nevet kaptam volna, valoszinuleg minden szuletesnapomra azt kertem volna, hogy valtoztassuk meg, ha pedig anyam nem engedett volna, a 18-n megtettem volna magam is. 2 nevvel meg mindig tobb esely van, hogy az egyik a gyereknek is, mint egyel. Ez igen egyszeru matematika.
2013. márc. 28. 10:48
 17/20 anonim ***** válasza:
*tetszik
2013. márc. 28. 10:49
 18/20 schocko ***** válasza:
Öt névvel meg még több az esély a szépre...Tiszta Latin-Amerika...
2013. márc. 28. 11:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Váradi Veronika.
2013. márc. 28. 12:22
 20/20 anonim válasza:
Tökéletesen megértelek. Én is két nevet kaptam születésemkor, és a másodikat használom kb. 18 éves korom óta. A kisfiamnak is két neve van, nála figyelembe vettem a nevek eredeti jelentését. Azt mondják a név a végzet, hát lehet benne valami...
2013. ápr. 10. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!