A kisfiamnak elég piros a popsija meg a lába köze. Mindent kipróbáltam mindent. Mit javasoltok nekem?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 12:55
12/19 A kérdező kommentje:
egyfajta popsitörlőt,mert allergiás van a családba.Meg egyfajta,pelust is használunk egy ideje a pampers-t.
Orvosnál még nem voltunk.Köszönöm a tanácsokat
2013. márc. 27. 13:14
13/19 anonim válasza:
Nekünk a DM Babylove popsikenőcs vált be, mikor már semmi sem használt. Van belőle egész pici tégely is, így ki lehet próbálni. Egyébként fürdetőből is ezt használjuk, és az is nagyon jó.
14/19 anonim válasza:
Sheavajat használunk popóra, a fürdéshez pedig Biola krémhabfürdőt.
15/19 anonim válasza:
a popsitorlot hagyd el de teljesen, vatta langyos vizzel ugyanolyan jo. Az en lanyom popsija is piros volt honapokig, hol jobb hol rosszabb, legalabb 10fele popsitorlot kiprobaltunk, mindig visszajott a pirossag, amiota nem hasznalunk semmi gond nincs.
16/19 anonim válasza:
Ha a sudokrémet és a hintőport egyszerre használod, összeragad, csomós lesz, pepállik. Csak a krémet használd a popsijára.
17/19 anonim válasza:
Nekünk is csak a sudocream használt, nem azonnal, de folyamatosan jobb lett, fontos hogy ne hintoporozd ilyenkor
18/19 anonim válasza:
Alsol kenőcs nekünk ez vált be, illetve aloe vera sprével fújtam, aztán kenetem Sudocreammel. Az Alsolt csak napi kétszer lehet használni.
19/19 anonim válasza:
Lehet, h segítene, ha eldobható helyett mosható pelust használnál. A popsitörlőt, ha csak pisis, ki tudod mosni. Nálunk van egy kis lavór víz a pelenkázó mellett (amit persze időnként cserélek:D), és abba mártogatom a száraz popsitörlőket, így csak víz éri a ded fenekét. Fogzásnál persze kipirosodik, akkor Sudocrem. De amúgy már nem szoktam kenőcsözni, moshatóhoz nem is mindenki ajánlja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!