A boci etcsokiban lehet tej? Vagy a kakaora allergias 2,5eves lanyom? Hoemelkedes lehet allergia miatt?
Tegnap masodjara (egymast koveto napon) kapott 3 cikk boci etcsokit.Mara kipirosodot a kis arca es a testen apro halvany pottyok vannak.Hoemelkedese is van es az orra be van dugulva(valahol olvastam, hogy orrdugulas lehet allergia miatt is). Tejre allergias a lanyom, meg tojasra. Csokit kimondottan nem kapott csak most. Gesztenyemarcit volt, hogy adtam neha neki, de tobbnyire leszedtem a csokit rola.
Lehet kakaora is allergias?
Anyukak akik csak ilyen csokit ehet a gyerekesegitsetek!Nalatok minden rendben volt?
Ha lázas is, Tuti nem a kakaótól, csokitól!!!
A betegségtől, megfázastól is kipattoghat!
Vidd le a háziorvoshoz!
koszonom a valaszokat! Szegenykem akkor mar etcsokit sem ehet. Lassan itt az ovi, mas gyerekek meg eszik, o nem ehet semmit.:-(
Tovabbi valaszt is szivesen fogadok, fokent ilyen teren tapasztalt anyukak irjanak!
nem volt benne mogyoro sem szoja.
azt irta rajta, hogy nyomokban lehet szoja, tej es mogyoro benne.
Elfelejtettem irni, hogy szojara is allergias, a Lindlt csokiban szerintem van szoja ha jol emlekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!