Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sima tejpép vagy jóéjt tejpép?

Sima tejpép vagy jóéjt tejpép?

Figyelt kérdés

A gyerekorvosunk javaslatára az esti evés elött adnék neki tejpépet. (Anyatejes, már nem elég neki, nem gyarapodott a súlya és sokszor felkelt éjjel)

Néztem a tejpépeket, vaniliás, gyümölcsös stb. de mi a különbség ezek között és a JÓÉJT tejpépek között?

Pl. a Milupa vagy Milumilnál is van mind a kettő.

Köszönöm!

2013. márc. 26. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Én inkább sinlacot, vagy sinemilt javasolnék. Magas kalóriatartalmúak, laktatóak, és úgy ízesíted, ahogy akarod.
2013. márc. 26. 15:31
 2/8 xStefix ***** válasza:
Mennyi idős? Biztos, hogy tápszert akarsz neki adni..?
2013. márc. 26. 15:33
 3/8 xStefix ***** válasza:

Egyébként az a különbség, hogy a jóéjt-be valamilyen kifejezetten laktató, "tömítő" gabonafélét tesznek, pl. rizst, ami jobban eltelít. A sima tejpépben ilyen nincs, illetve vagy tejberizspép is, abban nyilván van rizs. Az ízesítés meg ugye nyilvánvaló.

De, a nem hízás és a gyakori ébredés oka sok más is lehet még, nemcsak az éhség, ezt tudd!

2013. márc. 26. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:

sinemil, sinalc.

a jóéjt pépekben az a jó, hogy van benne gríz is, így sokkal jobban telíti a babát.

Nem tudom mennyi idős, de ha 6 hónapos elmúlt, van a HIPP-nek üveges jóéjszakát tejbegrízei, a fiam nagyon szereti és átalussza az éjszakát simán:) Igaz az drága lenne minden nap azt adni, de néha csemegének belefér!

Amúgy meg tápszert készítek el, azt sűrítem sinemillel, sinlaccal, vagy jó éjt tejpéppel

2013. márc. 26. 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:
6 hós múlt.
2013. márc. 26. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Én semmi változást nem tapasztaltam a jóéjt tejpéptől, ugyanúgy ébredt fel. Én is a sINEMILT javaslom sűrítésre.
2013. márc. 27. 05:44
 7/8 anonim ***** válasza:
a lányom hányt a sinlactól, így az nem jött be. estére a Humana jó éjt tápszert kapja és azt szereti.
2013. márc. 27. 06:50
 8/8 xStefix ***** válasza:
És azt is elmondta neked a gyerekorvos, hogy ennyi idősen mi miatt nem gyarapszik a súly (ha épp), és miért ébred gyakran a baba éjjel?
2013. márc. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!