Sima tejpép vagy jóéjt tejpép?
A gyerekorvosunk javaslatára az esti evés elött adnék neki tejpépet. (Anyatejes, már nem elég neki, nem gyarapodott a súlya és sokszor felkelt éjjel)
Néztem a tejpépeket, vaniliás, gyümölcsös stb. de mi a különbség ezek között és a JÓÉJT tejpépek között?
Pl. a Milupa vagy Milumilnál is van mind a kettő.
Köszönöm!
Egyébként az a különbség, hogy a jóéjt-be valamilyen kifejezetten laktató, "tömítő" gabonafélét tesznek, pl. rizst, ami jobban eltelít. A sima tejpépben ilyen nincs, illetve vagy tejberizspép is, abban nyilván van rizs. Az ízesítés meg ugye nyilvánvaló.
De, a nem hízás és a gyakori ébredés oka sok más is lehet még, nemcsak az éhség, ezt tudd!
sinemil, sinalc.
a jóéjt pépekben az a jó, hogy van benne gríz is, így sokkal jobban telíti a babát.
Nem tudom mennyi idős, de ha 6 hónapos elmúlt, van a HIPP-nek üveges jóéjszakát tejbegrízei, a fiam nagyon szereti és átalussza az éjszakát simán:) Igaz az drága lenne minden nap azt adni, de néha csemegének belefér!
Amúgy meg tápszert készítek el, azt sűrítem sinemillel, sinlaccal, vagy jó éjt tejpéppel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!