Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pierre Cardin PS682 vagy...

Pierre Cardin PS682 vagy PS683 babakocsi?

Figyelt kérdés
Mi a különbség? Mi a véleményetek egyikről-másikról? Köszi!

2013. márc. 26. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Nincs véleményem, csak segíteni szeretnék: Ha nem raksz linket, akkor sokan nem fogják venni a fáradságot, hogy megnézzék.

Itt lehet látni a különbségeket, nem olvastam el a leírásukat:

[link]

2013. márc. 26. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem olyan őrületes nagy különbség nincs a kettő között, talán egy pici kinézetben, meg árban ugye. Mi egy ps692-t vettünk használtan. Nagy véleményt még nem tudok alkotni, mert a kicsi csak májusban érkezik de jónak tűnik :) Sikerült hál isten elég jó áron kifognunk.
2013. márc. 26. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Kicsit megnéztem jobban. Nem hiszem,m hogy 30000-rel többet érne a 683-as
2013. márc. 26. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:

A 683 újabb és amúgy tök jól néz ki nekem nagyon tetszik. a 682 régebbi verzió ilyenből sokat láttam már, nekem mondjuk nem tetszik annyira.

A 692ről tudok nyilatkozni mert az barátnőmnek van, nagyon szidja szegény és én is toltam de ez az első kerék megoldás szörnyű (egy tengelyen mozognak és elvileg úgy lehet vele kanyarodni gyakorlatban nehezebb vele kisebb helyeken kanyarodni majdnem olyan mint a fix kerék).

A 682, és 683 bolygósítható kerekű, az sokkal jobb megoldás.

Különbség tényleg csak a külsejükben van, a 683 nekem sokkal kifinomultabb elegánsabb stb..de hogy ezért adnék e 30 ezerrel több pénzt...azt nem tudom:)

2013. márc. 26. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Úgy néz ki 683-as lesz, mert kifogtunk egy nagyon jó ajánlatot :)
2013. márc. 26. 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves 4-es, itt 2-es a ps 692 kereke is bolygósítható :)
2013. márc. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!