Hány hetes/hónapos korától alussza át babátok az éjszakát?
3 hós korában kezdte el átaludni az éjszakát a fiam, csak anyatejes, előtte 2-3x kelt éjszaka
4,5 hós korában, mikor megtanult hasra fordulni, akkor volt néhány kemény éjszakánk, mert álmában is gyakorolt, de hason meg nem tud aludni,úgyhogy nyöszörgött, hogy fordítsam vissza :) azóta megtanult az oldalán aludni, és újra végigalussza az éjszakákat
6 hetes! korától átalussza. trükköm nem volt csak annyi ha láttam hogy nincs oka sírni akkor nem kapkodtam fel megvártam míg magától elalszik.persze figyeltem rá de igy volt jó azóta eljátszik akár egy fél napot is egyedül.
egy 7 hónapos kislány anyukája
5 hetes korától átaludta a lányom az éjszakát. Előtte is csak egyszer kelt fel enni.
4,5 hónapos kora óta viszont felébred. először mert hasrafordult álmában és nem tudott helyet változtatni, aztán a fogai miatt ébred egyszer-kétszer. Néha sikerül visszaaltatni, de legtöbbször meg kell szoptatnom. Ez már nem az éhség miatt van. Kezd megszokássá válni, de nem lehet vele mást csinálni.
Szóval ha végigaludná az éjszakát sem garancia arra, hogy mindig így is maradna.
Kisfiam 10 hónapos korától alussza át az éjszakát. Azóta este 9-10-től reggel 9-ig alszik.
Ez teljesen baba függő, szerintem nem tudsz tenni ellene semmit. Ki kell várni, amíg Ő is eljut oda, hogy már nincs szüksége az éjjeli evésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!