Mit tehetnék, hogy alváskor ne csússzon a fejére a takaró?
Hàlózsák!
De csak miután elaludt, adom rá.
én pont ezért adok rá hálózsákot már pár hónapja, csak nem azt a méretet,amit hord általában, hanem két mérettel nagyobbat,a lábával tud kalimpálni, a keze meg vagy szabadon van, vagy ha újjas, akkor visszahajtogatom az ujját.
Viszont ha tud valaki jobb megoldást én is szívesen veszem!
Èn is születésétöl hálózsákaot adok rá. Jó ha még most hozzá szoktatod, mert mikor 1-2 éves lesz nagyon sokat fogsz szenvedni mert kifog takarózni. itt a forumon kb minden nap van 2 ilyen kérdés.
A takaró a bölcsöhalál egyik leggyakoribb oka.
én sose adtam hálózsákot a babámra, abban tuti megsült volna. + én magamból indulok ki, hogy a felnőtt hálózsákban én sem tudok rendesen aludni, még ha nagy is.
attól én is rettegtem, hogy mi lesz, ha a fejére húzza a takarót éjszaka...
néhány hónapos(3-4) volt, amikor azt játszottam vele, hogy egy könnyű textílát (pelust, ágyneműhuzatot..)majd később nehezebb anyagot (plédet, takarót, és végül az én felnőtt takarómat) a fejére tettem, majd néztem, hogy ki tud-e alóla bújni. megtanulta nagyon rövid idő alatt, hogy kell kibújnia a takaró alól, mindezt játékosan :)
inkább megtanítottam neki, minthogy egész éjjel parázzak :)
nyílván attól is függ, hány fok van a szobában, ahol alszik a baba.
Nálunk reggelre kihül 19 fok körülire, ezért én a hálózsák alá vagy body-t és rugit adok, vagy body-t és lábfejes nacit.nekünk a hálózsák olyan, hogy van újja is.
Én Tescos pamut rugit adtam a hálózsák alá.
Nem vastag, nem vékony hálózsákot adtam rá, hanem olyat amiben 1sor vatelin volt, Tescos hálózsákot, vagy polár hálózsákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!