Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Úgy érzem nem szeret a kisbabá...

Úgy érzem nem szeret a kisbabám. Miért?

Figyelt kérdés
6 hetes múlt a babám, és általában ha ölbe veszem, sir, még büfiztetésnél is, nem néz a szemembe, kerüli a tekintetemet, úgy érzem nem szeret velem lenni. Annyi kérdésben olvasom, hogy összebújva alszanak a babájukkal egyesek, hogy elringatva alszanak el, stb...az én babám egyáltalán nem igényel ilyesmit, és ez nekem fáj. Mit rontok el?
2013. márc. 24. 20:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Aranyosak vagytok, és most igy olvasgatva jöttem rá, hogy tulajdonképpen én is ilyen vagyok, nme nagyon szeretem ha fáradt vagyok vagy picit feszültebb és olyankor puszilgat, ölelget a férjem, olyankor inkább egyedül lennék magamban...szoval miért ne lehetne ilyen a babám is? Csak az ember azt gondolja, hogy ha kisbaba, akkor cirógatásra vágyik. Talán megváltozik, amikor kicsit nagyobb lesz, talán ő ilyen tipus...igazatok van. Köszönöm mégegyszer.
2013. márc. 25. 08:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én babám 1 évesen lett bújós, anyás. Az ölemben most sem marad meg persze, de legalább néha hozzámbújik. Én is ilyen hülyeségeket gondoltam mint Te kedves kérdező, ráadásul az én babám ennyi idősen egész nap sírt :-( Amúgy szerintem 6 hónap a határ, akkor kezdenek a szüleikhez sokkal jobban ragaszkodni, addig szerintem észre sem venné ha odaadnád valaki másnak... Legalábbis az én babám ilyen volt.
2013. márc. 25. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!