1 éves gyerkőc kaphat már Nutellát?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 12:20
11/14 anonim válasza:
De, lehet, azzal nincs baj. De a "mi a francnak tömöd cukorral és zsírral" kérdés nem egészen tartozik a más vélemény kategóriába. De nem akartam beléd kötni, nem az a baj, ha máshogy gondolod, nekem szimplán a stílussal van bajom.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én konkrétan nutellás-palacsintát csinálnék, ebből gondoltam hogy kaphat-e egy kicsit...
2013. márc. 24. 16:10
13/14 anonim válasza:
"De nem akartam beléd kötni, nem az a baj, ha máshogy gondolod, nekem szimplán a stílussal van bajom."
Ne haragudj, de felnőtt emberek vagyunk! Ha nem tetszik egy stílus, akkor ne reagálj rá, nem szükséges nevelni egy másik felnőttet úgy gondolom! Megvan az okom, hogy hangsúlyt helyezzek erre a problémára.
14/14 Mazsó néni válasza:
Palacsinta hát mehet. Tömni én sem tömném :-) a kakaó is cukros,egy csomó minden cukros, a gyerek mégsem halhat éhen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!