DADA pelenkáról mi a véleményetek?
Hát akkor nézzük csak, éppen múlt hónapban táraztam be Libero pelenkából, nem vagyok hülye, elővettem a számlát:)
Libero Slim Fit Maxi Mega Pack 4-es méretű pelenkát vettem (84 db pelenka van a csomagban), teljes ára 4.990 Ft, azaz 59 Ft/db. Volt egy 15%-os Libero kuponom+ a 20%-os végösszegi kuponom, azaz 35% jött le a pelus árából. Tehát 59 Ft-ból lejött 21 Ft, azaz 38 Ft-ért vettem darabját.....
Vettem 5-ös méretűt is a nagynak, csak nem a Slim Fit New-t, hanem Libero Comfort Fit Maxi plusz Slim Fitet ebben 52 db pelenka van és a teljes ára 3.650 Ft volt, azaz 70 Ft/db a teljes ár, miután lejött a kedvezmény 45 Ft/db áron vettem meg.
Na, akkor mégiscsak megéri Dada helyett ezt venni nem?:)
Teljesen jó, az 5-ös méret egy másfélévesen legalább 4 órát bír nap közben. Éjjel sem pelenkázom át, este 8-tól reggelig. Állagra puha, nekünk elég gumis. A 3-as méretet 36ft-ért vettük, az 5-ös 40. A hibásakat cserélik, fél év alatt kb 15-öt gyűjtöttem össze. Én nem vagyok hajlandó állandóan pempörsz meg liberó akciók után kajtatni, bőven elég ez a tápszer után.
Ha valaki a pempörszt szereti, használja, én ezt szeretem, ezt tudom ajánlani. Amúgy meg nyilván nincs olyan pelus, ami végtelen mennyiségű végterméket tud elnyelni, és mindenkinek beválik. Próbáld ki, ha tetszik, használd, ha nem jön be, van más lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!