Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » DADA pelenkáról mi a véleménye...

DADA pelenkáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Jó, és rossz is érdekel.
2013. márc. 23. 18:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor is inkább megveszem 42 Ft/db áron a Liberot vagy Pamperst mint 37 Ft-ért a Dadát. 100 darabnál 500 Ft a KÜLÖNBSÉG! Hát annyit bőven megér....
2013. márc. 23. 19:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi azért veszünk DADAt, mert nálunk kifogástalanul működik, nem elsősorban az 500 ft miatt. Ha nem vált volna be, nekem is megérne bármely márkásabb +500at, de így nem. Van akinek beválik, van akinek nem. Ennyi.
2013. márc. 23. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekünk bevált.3900/100...Libero egy pisit se birt ki.Minek vegyek 40-42 ért(ami igazából 56) pamperst,ha az olcsó is jó?!
2013. márc. 23. 21:01
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Nekünk soha nem jött ki se pisi sem más sem a Liberóból sem a Pempersből. Nálunk 40 Ft/db a Dada is, egy fenét fogok kifizetni egy vasalatlan, gyűrött pelenkáért annyit. Nekem nem az a problémám a Dadával, hogy nem jó nedvszívóképességű (nekem eddig egyik pelussal sem volt gondom), hanem az, hogy nem vasalt, gyűrött, szinte mindig van benne hibás és NAGYON VASTAG! a többihez képest (nyilván mert nem vasalt). De hát kinek a pap, kinek a papné:)
2013. márc. 23. 21:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Ja és nem elég gumírozott hátul....
2013. márc. 23. 21:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sokáig kuponhegyekkel összekötve vettem pamperst és dm-es pelust, de közel nem 40-42 forintra jön ki. Ez hülyeség.
2013. márc. 23. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát akkor nézzük csak, éppen múlt hónapban táraztam be Libero pelenkából, nem vagyok hülye, elővettem a számlát:)

Libero Slim Fit Maxi Mega Pack 4-es méretű pelenkát vettem (84 db pelenka van a csomagban), teljes ára 4.990 Ft, azaz 59 Ft/db. Volt egy 15%-os Libero kuponom+ a 20%-os végösszegi kuponom, azaz 35% jött le a pelus árából. Tehát 59 Ft-ból lejött 21 Ft, azaz 38 Ft-ért vettem darabját.....

Vettem 5-ös méretűt is a nagynak, csak nem a Slim Fit New-t, hanem Libero Comfort Fit Maxi plusz Slim Fitet ebben 52 db pelenka van és a teljes ára 3.650 Ft volt, azaz 70 Ft/db a teljes ár, miután lejött a kedvezmény 45 Ft/db áron vettem meg.

Na, akkor mégiscsak megéri Dada helyett ezt venni nem?:)

2013. márc. 23. 22:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, az 5-ös méret egy másfélévesen legalább 4 órát bír nap közben. Éjjel sem pelenkázom át, este 8-tól reggelig. Állagra puha, nekünk elég gumis. A 3-as méretet 36ft-ért vettük, az 5-ös 40. A hibásakat cserélik, fél év alatt kb 15-öt gyűjtöttem össze. Én nem vagyok hajlandó állandóan pempörsz meg liberó akciók után kajtatni, bőven elég ez a tápszer után.

Ha valaki a pempörszt szereti, használja, én ezt szeretem, ezt tudom ajánlani. Amúgy meg nyilván nincs olyan pelus, ami végtelen mennyiségű végterméket tud elnyelni, és mindenkinek beválik. Próbáld ki, ha tetszik, használd, ha nem jön be, van más lehetőség.

2013. márc. 24. 17:29
 19/20 Kiki01 ***** válasza:
Én 3-ast használtam belőle, teljesen jó volt, puha, kényelmes, nedvszívó, mi más kell még?
2013. márc. 25. 11:55
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem volt jó egyáltalán. Nekünk a pine vált be az olcsóbb pelusok közül.
2013. márc. 26. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!