Zsu Ko kérdése:
Letörött a kisfiam fogából egy darab?
Figyelt kérdés
Ma a 1,5 éves kisfiam egy hatalmasat esett, és nagyon elharapta a száját. Most nagy seb van rajta. Szerencsére varrni nem kell. Viszont ahogy ellenőriztem neki, hogy a fogaival minden rendben van e, észrevettem, hogy letörött egy kisebb darabka a középső felső fogából. Eléggé éles most az a kis foga. Szerencsére nem annyira szembetűnő. Viszont ilyenkor tudja valaki, hogy mi a teendő? El kell vinni fogorvoshoz, hogy lecsiszolja, hogy ne legyen annyira éles, ahol letörött neki, vagy csak hagyjam, majd kopik?2013. márc. 23. 15:58
1/5 anonim 

válasza:

Nálunk is történt ilyen baleset, én elvittem a fogorvoshoz, lecsiszolta neki, nehogy felsértse vele a száját, nyelvét vagy valami. Szerintem te is vidd el, biztos ami biztos szinten, nehogy valami legyen belőle.:)
2/5 anonim 

válasza:

Lányomnak össze kopott!
Meg akarta nyitni a csapot, oda vitt egy labdát, arra állt rá, de az kiugrott alóla, bele harapott a mosdóba :$
3/5 A kérdező kommentje:
Ajj, olvasni is rossz az ilyet... Szerintem is elviszem. Mondjuk ilyen pici babának nem tudom, hogy hogyan csiszolnák le. Hallottam olyat is, hogy akár el is szürkülhet az ilyen fog, és ki kell húzni. Remélem, hogy nem kell és megmarad a kis hófehér fogacskája.
2013. márc. 23. 16:09
4/5 anonim 

válasza:

Mi így jártunk,10 hónapos volt,most 2,5 éves,nagyobb lett a lyuk is,szuvasodik is neki,akárhogy mosom,szürkül is.Voltunk fogorvosnál semmit nem csinált.Most a héten voltunk újra,most se csináltak semmit vele.
5/5 anonim 

válasza:

A fiamnak kb. másfél éves korában az volt a szokása, hogy a tárgyakat a metszőfogai közé vette, majd hirtelen mozdulattal kihúzta. Egyszer valamilyen recés dolgot vehetett így a szájába, mert arra lettünk figyelmesek, hogy csorba az egyik felső metszője, pedig semmilyen baleset nem történt vele. Azóta eltelt majdnem 3 év, szerencsére a kis csorbuláson kívül (ami egyébként magától tompára kopott) nincs semmi baj a fogával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!