Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koszmó ellen tuti szer?

Koszmó ellen tuti szer?

Figyelt kérdés
6 hónapos a babám, mikor megjelent a koszmó a fején szépen olajoztam és lekapartam, tök jól nézett ki, aztán bőrgyógyászhoz kellett mennünk ekcéma miatt, megmutattam a fejét a doktornőnek.Ő felírt rá, egy gyógyszertában kikevert készítményt, amit a fejére kell kenni, majd hajmosáskor lemosni.Namost neki olyan csúnya lett a feje, hogy az egész fejbőre csupa ilyen fehér korpaszerű, nagyon ronda és szerintem viszket is neki.Ezzel lehet valamit kezdeni?mert én azt a kencét nem teszem a fejére többet, amit a dokinő írt.Szerintem attól lett ilyen ronda, már nagyon bánom, h először felkentem:(

2013. márc. 23. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Babét használunk mi is már 8 hónapja, nagyon kevés kell belőle. Még nem fogyott ki az üveg. :) Nekünk csak ez vált be.
2013. márc. 23. 17:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is a Babé koszmó elleni samponja jött be. 2-3 alkalommal mostam meg vele a haját és eltüntette a koszmót, hogy a mai napig nem jött elô, pedig ennek lassan már fél éve.
2013. márc. 23. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:

az én babám nagyon durván sok és hosszú hajjal született. hiába mostam két naponta, fésülgettem a haját naponta, mégis koszmós lett a feje.

akkor ajánlotta a fodrászom a sima étolajat! minden este fürdetés előtt belemaszíroztam a hajába, a füle mögött a bőrét is bekentem.persze utána megmostam a haját is, hogy ne tapadjon.

2 hét alatt eltünt a koszmó!

ja, és ne kapargasd, mert azzal csak felsérted a bőrt.

szóval nem mindig a drága csodaszerek a hatásosak.

kívánom, hogy mihamarabb jöjjön rendbe a babád bőre!

2013. márc. 23. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:
nem szeretnék senkit elkeseríteni, de nekünk eddig semmi sem vált be: napraforgó olaj, baba olaj, babe sampon, manna szappan... 1 órán keresztüli "áztatás" az olajban, kapargatás, utána fürdés, sampon, újra dörzsölgetés, lemosás... szárazra törlés ismét fésülés...ez megy 3 hónapja és szinte semmi változás... (egyébként az okosok azt mondják a koszmó nem, csak az ekcéma viszket). Nekünk is ekcémás majd koszmós lett a babánk, de elvileg a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2013. dec. 30. 22:32
 15/15 anonim válasza:

2 éves korában ismét jelentkező probélma volt nálunk, úgy hogy nagyon nem szereti a hajmosást, se hajvágást, így a koszmó eltávolítás is nagyon nehéz feladatnak tűnt.

Aztán egyik fürdetés előtt elhatároztam magam. Jó beolajoztam (étolajjal) alaposan beledörzsöltem a hajába (kb 5 percen keresztül) és még úgy olajosan egy hajfestő ecsettel "visszafelé" elkezdtem fésülni őt.

Oh!! Nagyon durván elkezdte lehozni, szerencsére nem volt neki kellemetlen mert egy mukkanás nélkül tűrte ,hogy kb 10 percen keresztül "fésülgettem" és végre-végre teljesen eltűnt!

2023. jan. 14. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!