Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol lesz kicsit konnyebb?...

Mikortol lesz kicsit konnyebb? 2-3éves kortol?

Figyelt kérdés
ugy globàlisan,mindenre gondolok?
2013. márc. 23. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem majd 20 évesen :) addig mindig más miatt lesz nehéz. Ez az anyasággal jár.
2013. márc. 23. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha globálisan a gyereknevelésre gondoltál, akkor évről évre nehezebb lesz és mindig újabb és nehezebb problémákkal kell szembesülni.
2013. márc. 23. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kb.5-6 évesen lesz könnyebb.Van egy 3 éves lányom és egy 1 éves kisfiam.Nagyon nehéz azért is mert elég kicsi a korkülönbség.A kicsi teljes ellátásra szorul a nagy pedig félig-meddig.Most találkoztam a tesómékkal ott a nagylány 4 éves és nagyjából önálló viszont a hiszti korszak még nála sem tűnt el.A lánykám most van a hiszti-dackorszak közepébe, úgyhogy elég nehéz.Szerintem már mire iskolás lesz akkor lesz egy kicsit könnyebb.Viszont akkor is csak 1-2 évünk lesz pihi mert utána meg jön a pubertás....szerintem egy szülő sosem fog pihenni, mert ha már önállóak akkor is szükségük lehet a segítségünkre anyagilag, unokákra vigyázni...stb.Hű na jól belementem a témába... :D
2013. márc. 23. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy éled meg. Én rosszul. A betegségek miatt úgyhogy nekem évről évre jobb ahogy erősödnek. Mással nincs úgy bajom csak a sok takonykórral...
2013. márc. 23. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ez egyén és gyerekfüggő én a csecsemőkort és a 4-5 éves kor utánt sokkal sokkal könnyebnek tartom, a kettő között meg irtó nehéznek.

3 gyerekem van olyan 13-14 hónapos koruktól mikor elindultak, majd másfél évesen dackorszak hiszti hiszti hiszti a végtelenségig nekem ez volt a legidegölőbb. A legnagyobb gyerekem most 6 éves így a messzebbi jövőről nem tudok nyilatkozni akkor talán az anyagiak miatt lesz egyre nehezebb mert ugye taníttatás, meg szakkör, edzés felszerelések, ruhákat se nagyon lehet már fillérekért használtan beszerezni pl. mint egy kicsinek. Viszont a legnagyobbam már 2 éve lenyugodott, okos, értelmes, beért a nevelésünk, bárhova el lehet vele menni, el lehet vele beszélgetni nagyon szeretem ezt a kort.

Most a középső gyerekem 3 éves ő a kemény dió úgy 1 éve alig várom hogy nagyobb legyen.

2013. márc. 23. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem 1 éves korátol konnyebb minden egyes nap :) Persze nemugy értem ,hogy nincsenek nehézségek ,sot sokkal tobb és nagyobb gondok vannak mint csecsemokorában .De egyre jobb vele lenni.

Már nemsir,csak nagyon nagyon ritkán . Eltudja mondani ,mutogatni ,hogy mit akar. Szépen sétál mellettem nemkell a kocsit cipelni mindenhova...nemkel fel ejszaka 5millioszor :D Nappal jokat tudunk játszani ,labdázni .Segit nekem takaritani ...:D és még sorolhatnám.

Ha ilyenekre gondolsz akk 1éves korátol már minden konnyebb.

Ha nemilyenekre akkor majd akkor lessz konnyebb ha felno ,és saját családja lessz :)

Most 19honapos a kislányom

2013. márc. 23. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
2 éves a lányom, sokkal könnyebb vele most, mint másfél évesen. Akkoriban simán a földhöz vágta magát akárhol, ha nem az volt, amit ő akart. Most is dacol, meg hisztis, de kezelhető. Az első egy évünk meg nagyon nehéz volt, ahhoz képest meg tenyleg ég és föld a különbség.
2013. márc. 23. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én babám 1 éves de én ugy érzem, hogy egyre "nehezebb" . Mikor pici volt megciciltettem és jóformán egész nap aludt. Mostmár állandóan a sarkamban van és nem győzöm kielégiteni a játszással, foglalkozással. Mostmár egyre többet az van amit Ő szeretne. Egyre több a baleset. És szerintem ez csak rosszabbodik majd. Bölcsi, ovi, suli. Majd ha buliba megy, ettöl már a hideg ráz.
2013. márc. 23. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!