Használtok valami mozgásfejlesztő eszközt, játékot? Mennyire jó? Szereti a baba?
Kell fejleszteni vagy csak te vagy türelmetlen.
Még egy olyan gyerek is megtanul minden mozgásfejlödési szakaszt aki telejsen ingerszegény környezetben él.
Miért baj ha van fejlesztő segítsége? Sajnálom azokat a babákat akik ingerszegény környezetben élnek, én szeretek foglalkozni a babámmal, szerintem ez nem akkora butaság.Játékosan tanulunk. Különben mamár nem az van hogy csak leteszik a ababát aztán csinál vagy éppen nem csinál semmit a járókában, sokat olvasni hogy mindenféle tornát lehet csinálni a babával és eza babának és mamának is jó együtt vannak szeretetben.
Amúgy 5 és fél hónapos és még nem fordul meg.
A hinta nagyon jó mozgásfejlesztő. Ha még nem nagyon csinál semmit, akkor felesleges a mászóhenger, és a többi játék, nem igazán tud mit kezdeni vele. Ha együtt szeretnél vele tornázni, akkor javaslom a TSMT tornát. ez otthon is végezhető, a mozgás fejlődését segítő torna, és többnyire a babák is élvezik.
Egyébként nincs lekésve semmiről, ne sürgesd, hagyj időt neki. Nem muszáj fejleszteni, ha csak az orvos nem ajánlja.
Engem azért szólt meg ismerős, mert vettem járássegítőt a fiamnak!
De pont azért vettem, mert igénye volt,hogy kapaszkodva menjen és vagy a széket tologatta, ami karcolta szépen a padlót, vagy a kezem akarta fogni, akkor meg egy fél óra után a derekam szakadt le!
A járássegítőt meg úgy tologatta, ahogy ő akarta!:)
A hinta egyébként tényleg jó!
Ha még nem forog esetleg nézz utána a plédes forgatásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!