Mit szoktatok csinálni 6 hetes babátokkal, ha nem alszik és nem is sír?
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 10:50
1/5 anonim válasza:
Semmit,ha nem nyügös,akkor haddlegyen fennt.
Foglald le,énekelj neki,sétàlj vele.
Ha éjszakàra gondoltàl akkor azt tanàcsolom hogy este fördesd,és olajjal finoman masszirozd àt a kis testét,az ellazitja,elàlmositja.
2/5 anonim válasza:
Ha nem sír,akkor hagyd békében a kiságyában.Ha felveszed vagy szórakoztatod,akkor megszokja és később sem marad meg az ágyában.Délután legyen egy olyan időpont,amikor játszol vele.
,énekelsz neki stb.És ezta menetrendet mindig tartsd be.
3/5 anonim válasza:
kiteszem a kanapéra nézelődni. Egy idő után beájul.
4/5 anonim válasza:
Mintha én kérdeztem volna,épp ma akartam feltenni:D.Nekem szombaton lesz 7 hetes és fogaslam sincs,mit csinálhatnék vele.Elég sokat van ébren,sétálunk,beszélek hozzá,énekelek,de ha nem foglalkozom vele,"csak úgy van",akkor úgy érzem,rossz anya vagyok.Mit lehet foglalkozni egy ekkora gyerekkel és mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!