Milyen testápolót használhatok,2 hós babámnak?
Szerintem azt érdemes figyelembe venni a testápoló kiválasztásánál, hogy ne legyen benne túl sok "mű" adalékanyag, és az illata se zavarja a babát.
Mi gyógyszertári testápolót használunk, nálunk bevált.
(3 hónapos a babánk)
Bocsi,hogy megkérdezem de minek testápolóhoz szoktatni a kicsi bőrét?Miért nem hagyod,hogy a saját immunitása,zsírosodása kialakuljon?azért van a fürdető krém,hogy azzal kezeld meg a gyógyszertári olaj-neki még kellene azt használni.Ha ezeket használod nem kell semmi utána.
Nekünk is érzékeny bőre volt a kicsinek ,sőt ekcémás is lett,meg koszmó is volt a fején,de azt csináltam amit kell és nem kenegettem mindenféle mű dologgal és gyönyörű lett a bőre pillanatok alatt!
Ha meg valami baja van és azért akarod kenegetni akkor inkább orvostól kérj tanácsot!És ez komoly.Volt olyan ismerősöm aki azért kente a babáját,mert jó illata van tőle-persze az én gyerekemet dicsérte milyen jó baba illata van-pedig semmit nem kentem rá sosem,sőt 14hós én még mindig fürdető krémmel fürdik..és egy darabig azzal is fog!Minek terheljük a szervezetét plussz káros dolgokkal,ha nem muszáj!?..
Én minden reegel és este a gyógyszertári fürdetővel kenem be a pofiját, 6 hónapos.
A teste többi részét nem kenem semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!