Előfordult már, hogy egyébként aktív babátok, minden ok nélkül átalussza a napot úgy, hogy csak enni kel fel? Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 14:10
1/5 anonim válasza:
Ilyen felnőtt embernél is előfordul, vannak napok, amikor jól esik aludni, máskor meg aktívabb az ember.
Babáknál ugyanez a helyzet.
Talán a frontoktól??
2/5 anonim válasza:
Szerintem a frontoktól lehet. Mondjuk amilyen időjárásunk van, nem is csodálom, nem embernek való, hogy egyik nap napsütés tavaszi meleggel másik nap hófúvás telet megszégyenítő hideggel.. A kicsik meg még érzékenyebbek rá. Nálunk felnőtteknél is van ilyen szerintem, csak mi nem tehetjük csak úgy meg, hogy nem kelünk ki az ágyból egy egész napig.
3/5 anonim válasza:
Ebben az időben én is egész nap aludnék. :)
A fiam ,aki sosem szeretett aludni ő csak akkor alszik sokat, ha betegség lappang benne.
4/5 anonim válasza:
Front. Meleg hideg valtja egymast, ho, tavasz. Szornyu. Ok erzekenyebbek.
5/5 anonim válasza:
A kislányom ilyen volt egy napig 10 hónaposan. Elvittem a dokihoz, mert annyira aluszékony volt, hogy ülve bealudt. Kiderült hogy vagy 6 foga jön egyszerre, és teljesen kikészíti a fájdalom. De annyira aranyos volt, nem sírt, nem volt nyűgös, meg semmi sem, csak aludt egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!