5.5 hónaposan még nem kapta meg a babám a 3. havi oltását. Nem lesz ebből baj?
Már a 2. havit kitolta a doki mert karácsonyra esett volna és hogy ne lázasodjon be az ünnepekre. 2.5 hósan megkapta.
A 3. havit nem adta be neki mert ekcémmás lett a baba, tejérzékeny lett (anyatejes, ha én iszom tejet v tejterméket akkor), szóval ennek hetek kellenek hogy kiürüljenek a szervezetből. Közben mentünk volna de a nagyobbik tesó hazahozta a náthát az oviból. Abból meggyógyult, de most megint elkaptaa tesótól a náthát. Szóval ha beteg akkor nem oltja be a doki néni. Nem lesz ebből baj hogy ennyit csúszik az oltás? Vagy én csinálok valamit rosszul? Már arra is gondltam hogy elköltözöm itthonról valami burokba, passz. Már kétségbe vagyok esve az oltás miatt.
DTPa+IPV+HIB és a Prevenar oltásra gondolsz?
Mi azt úgy kaptuk, hogy ugye 2 hónaposan kapta az elsőt, 4 hónaposan a másodikat, mert szabin volt a doki, de 4 hónaposan nem kaptunk Prevenart. Majd 5.5 hónaposan kaptuk meg a 3. adagot, ekkor kaptuk a 2. Prevenart. A DTP+IPV+HIB 3 oltását 6 hónapos korig meg kell kapja a gyerek, nekem ezt mondta, az orvos. A Prevenar 3. adagját 15 hónaposan kaptuk. A DTP+IPV+HIB 4. adagját pedig 18 hónaposan adják, de az első hármat féléves korig be kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!