Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történhetett ma szegény...

Mi történhetett ma szegény kisfiammal? (hosszú)

Figyelt kérdés

több kérdésem is lenne köszi ha válaszolsz:

ok:

4 hónapos,7300 gramm 66 cm a kisfiam,anyatejes zabagép!

egészséges..

csakhogy ma hányt 2 szer is kicsit,mintha reflux lett volna.

elvittem dokinénihez,nem látott semmit,azt mondta teáztassam kicsit hagyjak ki a hányás miatt 1-2 szopit..

jelzem tea nem kellett neki,hiába kevertem anyatejjel is el,ellökte,amúgy se tud cumisüvegből inni nem találkozott még vele..

azóta nem hányt jó kedélyű most alszik már szopizott is egy keveset nem mertem sokkal megetetni nehogy baj legyen.

okozat:

rájöttem mi okozhatta ezt..

3 óránként eszik,ez kezdettől így van kb 150-180 ml anyatejet eszik egy alkalommal egy ciciből.

mire jönne a következő etetés lenne 3 óra múlva még nem emésztette meg rendesen a kis gyomra a tejet,és ez felgyűlt benne napok óta és most egyszerre kibukott,túltelítette a kis pocakját valószínű.

azért is írtam hogy zabagép!,ha kevesebbet adnék neki akkor tátaná tovább a száját..

sajnos a büfiben sem vmi jó,sokszor büfiztetem mindenféle pózban,van hogy sikerül büfiznie van hogy nem,.

azt gondoltam hogy kevés ez a 3 óra két etetés között.

már nem olyan pici,többet kellene kibírnia,attól függetlenül hogy anyatejes és az hamarébb átmegy rajta,de akkor is sokat eszik egy huzamba mint írtam fentébb és jóllakik..azt gondoltam hogy 4 óránként fogom etetni ezentúl és akkor jobban megemésztődik a tej benne,mire jön a következő etetés,igazából igény szerint eszik,de mégis 3 óránként,mert annyi azért kibír,

szóval lehet hogy én csesztem el,és nem kéne olyan hamar enni adnom neki,..

hogy csináljam?

többször keveset?

vagy toljam ki egy órával az evést?

hiszen jó húsban van,és a tejem is nagyon tápláló,van tejtestvére is!

bocsi ha hosszú lett..csak kicsit bezsongtam..

2013. márc. 20. 19:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszi nektek is,de igen folyton folyik a nyála és túrkál a szájában közeledik lassan a fogzás is,lehet hogy attól hányt hogy mélyebbre nyúlt,már ezt a múltkor is láttam.

de ha ez vmi hasmenéses vírus akkor miért hívják annak ha egyéb tünet nincs csak bukás,vagy hányás féleség?

sajnos nem láttam mikor hányt hogy sugárban vagy csak kibukta..

2013. márc. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!