Hányszor szoptatod 16 hónap körüli babádat?
Az én fiam van, hogy szinte fél napot rajta lóg. Ha ülök a földön és játszok vele, ötpercenként jön, szív belőle és játszik tovább. Van, hogy 10 percig is szívja. Reggel, ébredésnél 15 perc legalább a cicizési idő, illetve elalvásnál. De gyakorlatilag, az egész napom egy nagy szoptatás. :) Normális ez? Vagy csak ennyire a közelemben akar lenni? De ez csak akkor van, ha itthon vagyunk. Ha a mamáéknál vagyunk, ha háromszor kér cicit, sokat mondok (biztos belefeledkezik a játékba). Természetesen eszik változatosan reggelire, ebédre, vacsorára, közte egy-egy gyümölcsöt eszünk. Teát szoktam neki csinálni cukor nélkül, vagy narancslevet vízzel higítva, de nem nagyon iszik mást a cicin kívül.
Nektek mik a tapasztalatok?
18 hónapos lányom alapesetben 3- szor cicizik. De ha front jön, fáradtabb, bármi baja van, akkor van, hogy ő is egész nap rajtam lóg.
Ha eszik mindent, akkor nincs gond. (De én nagyon pártolom a szoptatást, akár 3 éves korig is. és sokan ellenzik. Szóval fogok én még kapni)
1. vagyok
Ne aggódj, nem hallgatok én senkire ilyen szempontból, nevetek azon aki cseszeget, hogy pl nem fog leszokni (őmeg cmit ad és 3 évesen is egész nap a gyerek szájában lóg, szóval sokkal jobb)
Csak azért tettem hozzá, mert várom, hogy majd ha többen megnézik, akkor én leszek a rossz :) :)
A cumit a fiam az első perctől kezdve nem fogadta el, nem tudom miért, ezért maradt az, hogy cumi helyett is cicit kapott.
Öklendezett a cumitól. A vicc kedvéért a napokban elővettem a cumit, és kiröhögött. :D
cumi egyszer volt a szájában, akkor is a apja tette bele.
a cumisüveget hírből sem ismeri, ellenben 1 éves kora óta iszik pohárból.
enyém még pici, szóval nem tudom, de én is sokáig szeretném tejjel táplálni.
veresantkate biztos mondana valami okosat, hogy miért is jó ez :) de úgy vettem észre, mostanában nem jár fel ide. :(
Az enyém a napokban tanult meg szívószállal inni, első próbálkozásra sikerült. A poharat nyárra tervezem, amikor nem baj már, ha nyakon önti magát. :)
Nekünk az elején kellett tápszert is adni, szerette a cumisüveget, de szerencsére nagy kitartás árán sikerült leszoktatnom róla és csak cicizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!