Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen vizet adtok a babátokna...

Milyen vizet adtok a babátoknak? Babavíz vagy tisztított víz? Melyik márka? Esetleg mást?

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 13:54
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Én sem adnék neki csapvizet, ha már Czeizel Endre is azt mondja hogy káros, akkor az tényleg káros! :)

Janát adok neki én is, ez a Nursery water elég jól hangzik, utánanéztem, de Magyarországon úgy látom nem lehet kapni :( Vagy csak én kutakodtam bénán? Te honnan szerzed be #9? Vagy külföldön élsz?

2013. márc. 19. 14:12
 12/23 anonim ***** válasza:

#9 vagyok, igen külföld, Anglia, Dover. :)

Magyarországon nem lehet sajnos kapni, de mi havonta-kéthavonta megyünk haza és az ismerős családoknak is mi szállítjuk, úgyhogy ha gondolod írj privit, szívesen hozok neked is ha Budapesten vagy környékén laksz vagy fel tudsz jönni érte oda, az a pár zsugor már nem oszt nem szoroz. :)

2013. márc. 19. 14:17
 13/23 anonim ***** válasza:

Hogy lehet PET palackos vizet adni egy babának, amit ki tudja, hogyan tároltak az üzletben?! Tudjátok mi történik, ha napfény éri? Erről is nyugodtan kérdezzétek CZeizel bácsit, hogy milyen hatással van a hormonrendszerre ennek.

A csapvíz egyébként olyannyira kevés hormont tartalmaz, hogy szinte alig kimutatható. Az ásványvíz palackozónak azonban meg kell élnie valamiből. A víz természetesen kezelve, fertőtlenítve kerül a palackba, hogy ne szaporodjanak el a műanyagban el a kórokozók.

2013. márc. 19. 16:17
 14/23 A kérdező kommentje:
Ne utáld már ennyire a világot!
2013. márc. 19. 16:26
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Én nem utálom a világot, csak közlöm az érem másik oldalát és reagálok egy hozzászólásra.
2013. márc. 19. 16:33
 16/23 A kérdező kommentje:

A hormonok egyértelműen kimutathatóak a csapvízből ahogy a káros anyagok is, ez nem területfüggő, az ország akármelyik megyéjének akármelyik falujába ha elmész és engedsz a csapból vizet, el fog színeződni a mérőlapocska.

Ezenkívül tudományos kísérletek szólnak arról hogy többek között meddőséget, emésztőszervi problémákat is okozhat valamint a spermiumra is káros hatással van.

Ezt nem csak "Czeizel bácsi" mondja, olvas sutána!

2013. márc. 19. 17:03
 17/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Picit hitelesebb forrásból javaslom az utánaolvasást, mint a családinet és társai. Sok téves információ jelenik meg az interneten. Javaslom az ÁNTSZ-nél utánanézni a káros anyagoknak, meg fogsz lepődni, hogy Magyarország legtöbb településénél mennyire tiszta a víz, amit külföldi szomszédaink nemigen mondhatnak el magukról.

A PET palacknak pedig nézz utána, hogy meleg és fény hatására milyen ösztrogénszerű vegyületek képződnek. Na ez van valóban bizonyítva!

[link]

[link]

2013. márc. 19. 17:12
 18/23 anonim ***** válasza:

"el fog színeződni a mérőlapocska. "

Ez mástól színeződik el, nem a "káros anyagtól"!

2013. márc. 19. 17:14
 19/23 A kérdező kommentje:
Nekem Czeizel Endre elég hiteles, köszi.
2013. márc. 19. 17:15
 20/23 anonim ***** válasza:
82%

Nem arról beszélek, hogy Czeizel nem hiteles, de legyél már egy picit nyitottabb és körültekintőbb! Egyébként a doktor úr sem tévedhetetlen és nem mindent tudó!

Nem lehet így hitelesnek lenni, hogy ennyire csak egy irányú "szak"irodalmat olvasol!

2013. márc. 19. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!