Milyen formában takarékoskodsz gyermekednek?
Figyelt kérdés
3 gyermekünk van (3 éven aluliak). Nem szeretném, hogy ha esetleg velünk történik valami, akkor itt maradjanak minden nélkül. Plusz szeretnék egy kis pénzt félretenni nekik nagyobb korukra. A babakötvény eléggé neccesen hangzik számomra a sok megkötés stb. miatt. Te hogyan takarékoskodsz a gyermekednek?2013. márc. 18. 12:40
11/15 anonim válasza:
golan:
én írtam, hogy biztosítása van a férjemnek sok.
èrdekes, hogy senki nem írt biztosítást.
nektek nincsenek mindenféle biztosításaitok? mi van ha fö munkakeresönek lebénul az egyik keze? szinte minden munkához kell kéz.
12/15 Golan Trevize válasza:
Van biztosításom, de az se nem megtakarítás, se nem takarékoskodás.
13/15 anonim válasza:
Neked nem mind1 hogy ki köt életbiztit és ki nem??? Ez nem válasz a kérdésre.
14/15 anonim válasza:
kedves utolsó akkor olvasd el a kérdést megint.
"Nem szeretném, hogy ha esetleg velünk történik valami, akkor itt maradjanak minden nélkül."
a biztosítás egy biztosíték a gyerekek részére ha a szülökkel történik valami.
Pl félre tesz valaki 10.000Ft-t havonta a gyereknek. ha ö vele történik valami, vagy munka nélkül marad, akkor az a pénz néhány hónapot, talán egy évet elég lesz, de addig tuti nem hogy a gyerek felnöjön.
15/15 anonim válasza:
Ha hülye vagyok, akkor ég le a házam? Hát, köszi. Közeli ismerősömnek leégett a háza, elektromos zárlat miatt, még szerencse, hogy ki tudtak menekülni, pénzt nem tartottak otthon, de családi fotók, videók, emlékek pótolhatatlanok. Nem kívánom senkinek. Mondd neki, hogy azért történt, mert hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!