Mikor tesztek párnát babátok feje alá? Mikortól lehet használni?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 07:41
1/8 anonim válasza:
Most két és fél hós a pici, és első nap óta használja az én nagypárnámat. A kiságyában nincs ugyan, de mikor a mi ágyunkban van, napközben, akkor lelapult párnán van a fejecskéje. Az olyan anyaszagú, nyugodtan és hosszabban alszik, mivel nehéz nem tudja magára húzni, és elég lapos ahoz, hogy ne érjen az orrocskához ha az oldalán alszik.(hason nem szeret aludni)
2/8 anonim válasza:
1 éves a lányom, és főleg hason alszik.
Még nem használunk neki párnát egyáltalán. Ha takaró vagy bármi odakerül, azt is eltúrja, kipróbáltuk a lapos babapárnát, de azt is kivette a feje alól, szal neki nem kényelmes.
3/8 A kérdező kommentje:
Kislányom nem szeret hason lenni. Hátán alszik - apjára ütött :)
2009. szept. 16. 10:50
4/8 anonim válasza:
Az én gyermekeim nem aludtak pici korukban párnával.Kb.1,5 éves koruktól nagyon vékony kispárnával alszanak még a mai napig is,pedig már a lányom 12,az egyik fiam 11,a másik pedig 5 éves.Nekem azt mondta a gyermekorvos amikor megszülettek,hogy ne használjak nekik semmiféle párnát mert akkor sokkal nagyobb az esélye annak,hogy gerincferdülésük lesz.Egy össze hajtott textilpelenka volt mindíg a fejük alatt.
5/8 anonim válasza:
Az en fiam 13hos,van egy kisparnaja azzal alszik mar kiskora ota,de nem rajta!Bar van hogy epp a feje ala kerul akkor azon alszik:)
6/8 anonim válasza:
nekem azt mondta a védőnő, hogy a bölcsiben adnak nekik (2 évesen kerül majd be) és mivel nem árt, ha van vmi hazai vele, lehet, hogy jó ötlet párnához szoktatni, ha ő is akarja. Így most másfél évesen kezdtem el, tetszik neki. De nagyon lapos, mint az ülőpárnák.
7/8 anonim válasza:
az én kisfiam 4 hónapos és kaja után hiába böfiztetem meg mindíg szokott bukni... nos éjjel én egy kicsi párnát mindíg teszek a feje alá ha bukik nehogy megfulladjon:D Még azt javasolták hogy könyvekkel emeljek a kiságy fejvégén. Egyébként meg hason imád aludni de az teli pocakkal necces :D de ha nem lenne bukós tuti nem használnék semmilyen párnát:D
8/8 anonim válasza:
lányom 7 hós és párnácskán alszik és imádja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!