Milyen tápszert használjak? A doki írja fel vagy nekem kell megvenni majd a patikába?
kiegészítésnek fog tápszert kapni mert annak elllenére h állandóan mellre teszem, homeos bogyok, laktoherb stb iszok nEm nő tej mennyiségem annyxira amennyit a 4hetes babám igényel (2-3óránként 150g) ÉS SÍR FOLYAMATOSSAN MÁR ESTE MERT ÉHES
ennek ellenére jól megy a sulya nem az a baj hanem h éhes szegényke
Igen a doki írja fel, és 6 hónapos korig, az 1-es tápszert csak receptre lehet kiváltani a patikákban.
Persze Te érzed, hogy miért sír a babád, DE mint az első válaszoló írta, ha a súlygyarapodással nincs gond, nem biztos, hogy az éhség okozza a sírást.
Az első gyerekemnél én is korán kiegészítést adtam, mai napig bánom... Kb 5 és fél hónaposan hagyta abba a szopást teljesen. A másodiknál pedig megpróbáltam kitartani, és azt mondogattam, hogy még csak 1 hetet kell kibírni, mikor letelt a hét, még egy hetet tűztem ki célul tápszer adása nélkül, s mire elérte a 4 hónapot (ezt tűztem ki végső célnak), már annyi tejem lett, hogy csak 6 hónaposan kezdtem el a kostolást.
A babák nagy része sír esténként, nálam mindhárom sírt (a tápszeres is, pedig éhes nem lehetett), majd egyszer csak elmúlt. Próbáld ki a More Milk kapszulát (www.boldogmama.hu), drága, de kb. csak 2 havi tápszer ára, tehát megéri!
Ha 2-3 óránként szoptatsz, kb. 7 szopi alatt a babád több, mint egy liter tejet iszik, ami nagyon jó:)))
Lehet, hogy azért is sír, mert az anyatejnek nagyon magas a tejcukor tartalma, amit egyelőre nehezebben tud megemészteni, mert a szükséges enzimből egyelőre még kevesebbet termel a babád, ami meg fog változni. KITARTÁS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!