Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktassam vissza a...

Hogy szoktassam vissza a babámat a házi kosztra az üveges bébiételről?

Figyelt kérdés
Elmentünk 7 napra bababarát szállodába. Ott ugye nem olyan a lehetőség főzni 8 hós babámnak, mint itthon, de sebaj, mert a szállodában voltak ezek az üveges bébiételek. A baj csak az, hogy annyira megszerette, hogy azóta nem hajlandó megenni azt, amit én főzök. Korábban is kapott néha 1-1 üveggel, de ilyen sokáig folyamatosan nem. Hiába keverem össze az üvegest a sajátommal, úgy már nem kell. Ti mit tennétek, hogyan próbálnátok? Azt is próbáltam, hogy ettem előtte, amit főztem neki, de úgysem volt jó.

2013. márc. 17. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:
sztem nem fog éhen halni,ha nem adsz neki csak a sajátodból. ha éhes lesz,megeszi a te főztödet is. az étkezés ösztön!
2013. márc. 17. 10:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző írta, ha éhes lesz mindent meg fog enni:)Tedd el az üvegest, és ne aggódj, ha 1 2 napig köpködi a kaját, nem fog éhen halni! Ha tudja, hogy nem kap mást el fogja fogadni ismét a házit! De az is lehet, hogy már estére! Akár vegyél vissza az uzsiból, és a tízóraiból is, hogy ne legyen ellakva gyümölccsel...
2013. márc. 17. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!