Mom wellnesbe jártatok babauszásra? Tapasztalatok vagy véleményeket írnátok nekem?
szia,
megkérdezhetem hogy miért volt rossz?
mi jövő héten mennénk a picivel..
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
szia persze .
azért mert bementünk és mindenki egyedül a gyerekével azt csinált amit akart azt mondta igy fogjam és egész 45 perc alaa igy kellett mászkálni, ennyi volt 3000 ft
2 az öltözö olyan kicsi hogy 2 pelenkázon kivül van egy pad ahova nem tudod a gyereket tenni amig öltözöl mert legurul szoval nagyon fasza és a tetőpont az volt hogy a kötelező 30 fok helyett 20 fokos a viz.
Mondanom sem kell hogy én meg barátnőm az 5 honapos gyerekekkel ugy meg fáztunk de inkább ők, hogy 1,5 hétig orrszivás volt , meg a fiammal másnap kórházba kellett menni kukaca ugy fel dagadt hogy csak néztem betadinos őblités kellett 2-szer ugy sirt miko rpisilt, ugy sajnáltam. Hát röviden ennyi. ahova most járunk ugy kezdődik 5 perc baba masszázs utána közös feladatok mindenkinek a végén utolso 10 perc játék , nagyon meg éri ezt vártam volna 3000 és itt csak 2200 kja és fiu lány öltözökben jároka van ahonnan nem esik le a gyerkőc, tudok öltözni. reméle nekerd jobb élményeid lesznek
szia,
nagyon köszönöm!!!
ez nagyon nagyon szörnyen hangzik :(
megkérdezhetem hova jártok most? nehogy mi is ilyen helyre kerüljünk..
jaj szegény picik remélem már jól vagytok..
mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!