Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha babátok tüsszög, náthás,...

Ha babátok tüsszög, náthás, de nem lázas viszitek dokihoz?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó,hogy nem akarom elvinni,de nem szeretek mindennel futkosni.

Igaz ma ment a hasa2x, meglátom hogy alakul holnap, de kíváncsi vagyok a véleményekre:)

Étvágya van,eleven, más gond nincs/egyenlőre/

2009. szept. 15. 19:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja 2 éves:))
2009. szept. 15. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Én azért felhívtam a dokit ilyenkor. Általában azt mondta, hogy nincs gond, szóljak, ha lázas lesz. Néha ha járvány volt, akkor azért kijött megnézni. 2 évesen én soha nem vittem rendelőbe (6 évesen volt az iskolával először ott) fel lehet hívni, ki lehet hívni az orvost. Akkor legalább ott nem kap el semmit.
2009. szept. 15. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
nálunk most ue van.annyi különbséggel,hogy csak 10,5hónapos.én megkérdeztem(elvittem)a védőnőhöz,ő mondta,hogy próbáljam meg kikúrálni otthon,és ha lesz láza,vagy nem múlik el a nátha,akkor vigyem csak dokihoz.
2009. szept. 15. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
én adom a szokásos gyógyszerket amit a doktornő is adna, és ha komolyabb akkor hívom fel és kérek időpontot. így nem kell várni a sok beteg közt!
2009. szept. 15. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem lázas , akkor nem megyünk orvoshoz. Gyógyszertárossal konzultálva homeopátiával 2 nap alatt kigyógyul itthon a takonykórból.
2009. szept. 15. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:

10 hós épp náthás, életében először:-S

Adok neki Sinupretet, Calciumot, Cebiont. Sok szopi és folyadék, kamillás gőz, orrszívás /nem kell, így is folyik, nem győzöm törölni/. Hőemelkedésre Germicid. Ha csütörtökre rosszabb lesz vagy nem változik, doki. Addig meg minek, ugyanezt mondaná, amit amúgy is megteszek. 20 kmre lakunk a rendelőtől. Ezért nem rángatom be a gyereket a városba.

2009. szept. 15. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Én elviszem.

Egyszer nem vittem azonnal, mert vidéken voltunk, és egy nappal később is jöttünk haza, hogy talán jobban lesz, így 3. nap kerültünk dokihoz-be volt gyulladva a füle.

Azóta inkább viszem, max azt modnja a doki, hogy orrcsepp és szívás...

2009. szept. 15. 21:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Én se viszem,mert hiába megyünk időre,valamennyit biztosan várni kell a beteg gyerekek között.A dokink 2 helyen rendel,úgyh házhoz nagyon-nagyon alapos okkal tud csak jönni,kis köhögést,náthát,már profin kúrálok otthon.:))
2009. szept. 15. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Én sem viszem azonnal, sok folyadék, orrszívás aztán ha nem alakul a dolog akkor marad a doki.
2009. szept. 15. 22:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tegnap még csak egy sejtésem volt,hogy ez van.Ma már tudom,tüsszög köhög náthás,láza egyenlőre nincs.Eszik-iszik.

2009. szept. 16. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!