Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak mennyit segít a párja...

Másnak mennyit segít a párja otthon a háztartásban és a gyerekkörül?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem nem sokat,pedig lenne lehetősége rá!Néha már elegem van a háztartásból!! 8hónapos kislányom pedig igényli hogy vele legyek,így néha "romokba"a ház,és nem látom az alagút végét.
2013. márc. 16. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezen már én is sokat gondolkodtam.Vagy rosszul csinálok valamit,vagy rosszul választottam.De nem vagy egyedül ezzel a dologgal.Az én párom sem segít szinte semmit a háztartásban.A gyerekkel meg annyi,hogy ha mondom neki,akkor rövid ideig el van vele.De hiába is kérném bármire is,már tudom,hogy nem csinálja meg,igy már eljutottam odáig,hogy inkább kerülöm a vitát.Mosogatni,vagy maga után elpakolni nem hajlandó.Pelenkát kb.2x cserélt,gusztustalannak tartja.Szóval nem vagy egyedül :(
2013. márc. 16. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
+1-el gyarapítom a "nem segít a párom csapatot" :) nem hohgy nem segít, de sokszor csak a kupit csinálja maga után, persze jóóól ott is hagyja!
2013. márc. 16. 23:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Örülök hogy azért vannak normális pasik is akik segítenek :-) Nekem(ünk) is ilyet kellett volna találni.Ez a mi sorsunk?Bele lehet ebbe törődni?De hogyan?
2013. márc. 17. 04:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem a háztartásban nem segít, de a fiam körül mindent megcsinál. Én amúgy is olyan típus vagyok, hogy úgyse jó ahogy más csinálja. Férjem sokat dolgozik, de ha hazaér akkor csak a fiammal foglakozik, megeteti, játszik vele, megfürdeti, nekem ez nagy segítség, mert így utolérem magam a házimunkában és egy kicsit ki is kapcsolok, hogy nem mindig csak nekem kell a sz.r.s pelenkát cserélni. Nekünk így jó, így vagyunk boldogak:)
2013. márc. 17. 12:18
 15/16 frászkarikaborsó ***** válasza:
4,5 hós a kisfiam, amikor apa itthon van és játék van, akkor ő játszik vele. Addig én tudom csinálni a dolgom. Ez szerencsére elég sok idő ahhoz, hogy elégedett legyek vele. Segít a fürdetésnél is, ha megkérem akkor altatni is, vagy nyűgös babát cipelni is szokott, szerencsére nem sokszor kell. Éjjel csak én kelek, reggel is én kelek, pelenkázást-öltöztetést csak én csinálom. A bevásárlátst az elején szó nélkül megcsinálta, most már mi megyünk a babával, ez nem is baj, legalább többet van itthon ha nem járogat még vásárolni is. Takarítani.. hááát.. a fürdőt megcsinálja, de porszívózást csak én, portörlést nagyjából senki :D a konyhát is én tartom rendben. Mosást én teszem be, mosogatógépet egy az egyben én kezelem, teregetni szokott. Kb ennyi. Nem érzem hogy nagyon szerencsétlenül jártam volna vele, nekem az a legfontosabb hogy a babával szívesen játsszon és az megvan.
2013. márc. 17. 14:00
 16/16 A kérdező kommentje:

Sajna nekem még a gyerek körül se sokat segít.Ha itthon van net,vagy tv,vagy a számítógépen játszik unalmába.

Ha rábízom a gyereket mert el kell mennem a boltba akkor maga mellé rakja a babahordóba,ő meg addig netezik,de nem játszik vele.:(

Néha felporszívóz,havonta 1szer,vagy ha kedve van akkor megfőz,de az is ritka.Mosogatni életébe vagy 7-8szor mosogatott:(

Na de ne panaszkodjak,örüljek hogy van egy egészséges gyerekem,aki a mindenem és ez a lényeg:))))

Köszönöm a válaszokat,és mindenkinek kitartás!!!:)))

2013. márc. 17. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!