Hozzátáplálási gondok. Miért nem akarja enni a zöltségeket?
Szeretnék neki othon készített ételeket adni,de sajnos nem hajlandó megenni.Hogy vegyem rá a krumpli,sárgarépa,és többi zöltségfélék fogyasztására.
7 hónapos.
Köszönöm.
Az enyém 7,5 hós koráig semmit nem volt hajlandó megenni (a tápszer, anyatej itatása, a gyümölcs, főzelék minden kínlódás volt; szinte minden nap sírtam, hogy éhen fog halni).
Szóval eljött ez a kor és akkor kezdtem csak el ráérezni, hogy mi az, amit szeret és mi az, amit nem. Illetve ő is több mindent kóstolt már és lettek kedvencei.
Enni biztosan fog mást is a tejpépen kívül a későbbiekben. Minden nap kínálgasd, de ne éld meg kudarcként, hogy nem fogadja el. Tudom, könnyű ezt mondani, de magad is meg fogsz lepődni, amikor egyik napról a másikra megeszi az első főzelékét. Vagy legalábbis eszik belőle.
A másik BLW-s vagyok. :)
A 14-es válaszoló jól írja, a puhára párolt zöldségeket fog nélkül is simán szétnyomkodják az ínyükkel. Én sem akarom erőltetni, de szerintem egy próbát megérne. Ha érdekel a dolog, azért javaslom, hogy kicsit olvass utána, mert van 1-2 dolog, amire figyelni kell (pl. tudjon ülni a baba).
Jó kis olvasnivaló: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!