Van olyan, h egy babának gyakorlatilag gond nélkul (orditás, éjszakai felkelések) nélkul jonnek ki a fogai? Esetleg akinél volt ilyen tapasztalat, megosztaná velunk?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 22:58
1/11 anonim válasza:
Két lányom van, egyiknél sem okozott semmi problémát a fogzás. Mindig csak onnan vettem észre, hogy jön a foguk, hogy "megkoccant" a kanál mikor etettem őket:) Mindkettőnek 8 hónaposan jött ki az első fogacska:))
Kétlányos 32hkm.
2/11 A kérdező kommentje:
koszonom a vàlaszt. és az osszes foguknàl igy volt? esetleg vmi viselkedésbeli vàltozàs?
2013. márc. 15. 23:05
3/11 anonim válasza:
Abszolut semmi. Még csak a nyáluk sem folyt. Remélem a harmadikkal is szerencsém lesz;)
4/11 anonim válasza:
ja igen az összes foguknál:) lemaradt bocsi.
5/11 A kérdező kommentje:
jajj de kiràly, tényleg szerencsés vagy :) és mikor jott ki az elso foguk (most mennyi idosek) ?
2013. márc. 15. 23:08
6/11 anonim válasza:
Mindkettőnek 8 hónaposan:)
Most a nagy 4 éves a pici 2 lesz:)
7/11 anonim válasza:
Fiamnak sem volt semmi gondja.
8/11 Jégtánc válasza:
Lányomnál sem voltak gondok 13 foga van,most 1éves.3 hónapos korában bújt ki az első két foga.Nem volt nyáladzás,éjszakát hol átaludta hol nem.Alapból ilyen,így ez sem okozott problémát.Megetettem aludt tovább.
9/11 Jégtánc válasza:
A két fiamnál is általában csak reggel vettem észre hogy oppá ott a fogacska.Ők többet nyáladztak.
10/11 anonim válasza:
Kisfiam is könnyen átvészelte,néha kellett csak az ínyét kenegetni,de éjszakázások nem voltak emiatt,a hátso fogak pedig ugy jöttek ki h észre se vettük,csak láttam hogy megvan mind a 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!