Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csináljam, kiságy, vagy...

Hogy csináljam, kiságy, vagy mellettem?

Figyelt kérdés
3.5 hónapos a fiam,eddig gond nélkül aludt,volt,hogy hajnal 4-5 óra felé kelt csak fel szopni,ám mostanában 1:30-2 óra felé felébred,mert nehezen megy tőle a szél,és nyomja.Na most vagy megszoptatom olyan hamar,vagy magunk mellé vesszük,és ott nyugodtabban alszik.Reggel is 6-7 óra felé felébred,hogy nyomja,de mellém veszem és 9:30 ig is alszik mellettem.Félek,hogy így elszokik a kiságytól.Hogy csináljam?
2009. szept. 15. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne szoktasd magad mellé semmiképpen, ha már megszokta a kiságyat, mert tényleg elszokhat tőle. Inkább kelj fel szopiztasd, és büfiztesd meg és csak utána altasd, fektesd le. Így nem bántják a szelek sem. Még azt is csinálhatod hogy szopi után adsz neki pár korty mecsek vagy ánizsteát az segíti a pukit.
2009. szept. 15. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam hasfájós volt, sokat éjszakáztunk, állandóan cicizett volna. Sokszor már fáradt voltam, nem vittem vissza a szobájába, köztünk nyugodtan pihent. Mire elmúlt a hasfájás megszokta ezt, de addigra már forgolódott, senki sem pihente ki magát. Aztán levettük a kiságy egyik hosszú oldalát, és az ágyunkhoz toltuk (felőlem). Éjszaka sokszor tapogatott, hogy hol vagyok, álmában megsimogatott, aztán aludt tovább. Nálunk ez így bevált, 16 hós, és még mindig így alszunk. Együtt, de mégis mindenki a saját ágyában.
2009. szept. 15. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Én vettem baba-mama ágyat,amit csak az ágy mellé tolom így nem parázok,hogy öszenyomom,meg semmi...sztem ezt meglehet tenni sima ággyal is...ha nem akkor inkább az ágyba és húzd az ágy mellé...nekem még nem bújt ki a kis puncis,de sosem merném magunk közé tenni,nem is az,hogy összenyomom,de végülis az is:D,a másik meg én tartok a bölcsőhaláltól,állítólag ez is fokozza...ezért szereztük be ezt az ágyikót íg lényegében mellettem van,de mégis a külön ágyában:)
2009. szept. 15. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Nálunk az a gond,hogy az ágyunknak van karfája,tehát nem birom velünk egy szintbe tenni
2009. szept. 15. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem venném magam mellé.

Biztos, hogy a szél? A szél akkor is bántaná, ha melletted fekszik...

Inkább szoptasd meg akár 2X is éjjel...

2009. szept. 17. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én az ágyunk mellé rakattam a kiságyát.

14 hónapos a mai napig mellettem alszik.

Ha kiveszed a kiságyából, légzésfigyelőt nem használtok?

Mert, ha melletted van, nem kelsz fel, ha esetleg gond lenne.

2009. szept. 17. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!