Ebédre mit szokott enni a 10 hónapos babátok?
Én már kifogytam az ötletekből.
Pl.: Levesből zöldségek husival, kb mindig ez van... néha tésztával. Ugye borsó, répa, krumpli, gyökér, hagyma, brokkoli, karfiol stb..
Ti miket csináltok?
Nálunk azt eszi amit mi!Mást nem is hajlandó!Pépesíteni sem lehet, pedig "csak" 5 foga van! Már az almát is cikkezve eszi csak meg a nővérével...
A kaják ált! Paradicsomos húsgombóc,paradicsom leves, krémlevesek, rántott dolgok, krumplipüré,bármilyen leves... rakott bármi(zöldbab, karfiol, krumpli,cukkini)
A tojásos kajákat neki (de sokszor emiatt magunknak is) csak a sárgájából csinálom!
Most hortelen ennyi jutott eszembe...
9 hós korától eszi a kajánkat...(amúgy szopik vagy 6szor egy nap)
Még a lencse jutott eszembe,mint főzelék vagy leves és a kelkáposzta.Én levesnek csináltam mint a frankfurtit,fokhagymával stb.csak virslit,köményt nem tettem bele,vagyis szedtem ki neki belőle és utána fűszereztem be magunknak.
Első voltam.
2. válaszoló!
Nem lett baja a fűszerektől? Mert azért egy felnőtt jobban fűszerezi a kajákat, mint amennyire egy babának szüksége van.
Amúgy ha levest csinálok magunknak is, ő is abból eszik, azt nem fűszerezem "túl" magunknak sem :)
2.vagyok
Nem visezem túlzásba a fűszerezést amióta Ő is a mi kajánkat eszi, de azért teszek bele,é nem csak zöldfűszert!
Semmit nem eszik meg azokból amiket neki lehetne...8 hósan már a 4 fogával harapta a vajas kenyeret/kalácsot!
Ő egy ipari zabagép, és csak a mi kajánkat eszi meg!egy darabig föztem neki külön,nem ette,de a miénkért meg nyúlt..
Ma virslit vacsizott, de csak úgy ha a karikákat felszúrtam neki is villára,mint ahogy a nővére ette!
Ő ilyen!
8,5 hósan ment, valamiért mindent előbb csinál,a kajával is így van...7,5 hós koráig ette a pépet, pedig szopik még mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!