1 évesen tényleg vékonykának számít a lányom, ha 9 kiló és 75 cm?
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Megnyugtattatok, de komolyan! Itt a lakótelepen csak kövérkés kisbabák vannak és mindenki az én lányomon sajnálkozik, mintha ő tehetne arról, hogy ilyen alkatú :S
(amúgy én is magas vagyok, apja is).
Egyébként 2370 grammal és 49 centivel született (a 37. héten), de nagyon hamar behozta, mert másfél óránként szopott egészen háromhós koráig - de attól még egész idő alatt azt hallgattam ,hogy "jajj de kicsi" meg hogy "többet kéne ennie úgy hízna"...
Egyébként imád enni: sokat és sokfélét :)
Szinte mindent megevett amit eddig kipróbáltam, és alig győzi kivárni a köv étkezést, pedig nagyon odafigyelek a megfelelő tápanyag bevitelre, változatosságra stb.
A védőnő is mondta, hogy ritka az olyan jól evő gyerek, mint ő. De az is igaz, hogy nemrég indult el, egész nap meg nem áll, tornázik, kukackodik, fel-le masírozik... biztos sokat lemozog a kajából.
Tényleg köszönöm mindenkinek! Jó tudni, hogy vannak nem duci babócák a lányomon kívül is :D
Az én 3550gr-mal született lányom 8130-at nyomott 1 évesen.
tökéletesen jól van a te babád is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!