Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesen tényleg vékonykának...

1 évesen tényleg vékonykának számít a lányom, ha 9 kiló és 75 cm?

Figyelt kérdés
Mindenki ezzel piszkál, és igaz, hogy tényleg nincsenek hurkák rajta, de amúgy kifejezetten arányos, formás baba. Csak unom már hogy mindenki ezzel jön. Most komolyan kövérebbnek/nagyobbnak kéne lennie?
2009. szept. 15. 11:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az én kislányom még vékonyabb,1 éves,szintén 75 cm és 8kg!Az orvos szerint nincs gond.Szerintem is ok,ha rendesen eszik és mozgékony.Én is ilyen típus vagyok a 46 kg-mal.Egyrészt ténylég jó,hogy nem lesz kovér kislány!
2009. szept. 15. 14:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Jaj, de örülök ennek a kérdésnek és a válaszoknak!! Már egy hónapja ugyanezen őrlödöm én is. Kilányom 3,85 kg-al született, most 13 hósan 8,65 kg és 77 cm. Folyton azt hallom, hogy "ebben a korban már biza' 10 kilós kellene legyen". Látod, vagyunk egy páran így, és mind-mind egészséges, szép baba :-) Most már én sem aggódom, Te se tedd! :-)
2009. szept. 15. 14:35
 13/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Megnyugtattatok, de komolyan! Itt a lakótelepen csak kövérkés kisbabák vannak és mindenki az én lányomon sajnálkozik, mintha ő tehetne arról, hogy ilyen alkatú :S

(amúgy én is magas vagyok, apja is).

Egyébként 2370 grammal és 49 centivel született (a 37. héten), de nagyon hamar behozta, mert másfél óránként szopott egészen háromhós koráig - de attól még egész idő alatt azt hallgattam ,hogy "jajj de kicsi" meg hogy "többet kéne ennie úgy hízna"...

Egyébként imád enni: sokat és sokfélét :)

Szinte mindent megevett amit eddig kipróbáltam, és alig győzi kivárni a köv étkezést, pedig nagyon odafigyelek a megfelelő tápanyag bevitelre, változatosságra stb.

A védőnő is mondta, hogy ritka az olyan jól evő gyerek, mint ő. De az is igaz, hogy nemrég indult el, egész nap meg nem áll, tornázik, kukackodik, fel-le masírozik... biztos sokat lemozog a kajából.

Tényleg köszönöm mindenkinek! Jó tudni, hogy vannak nem duci babócák a lányomon kívül is :D

2009. szept. 15. 14:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én 3550gr-mal született lányom 8130-at nyomott 1 évesen.

tökéletesen jól van a te babád is:)

2009. szept. 15. 15:45
 15/15 anonim ***** válasza:
1 évesen a kislányom 9kg és 76 cm, és jó hurkás a kicsi lába.2700 grammal és 47 cm-vel született.
2009. szept. 15. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!