Váltsunk ezért tápszert?
3 és fél hónapos a babám, 1 hete eszik tápszert. Korábban anyatejes volt.
Mióta tápszert kap, nagyon büdös és sötétzöld a széklete. Ez normális? Vagy inkább próbáljunk ki másik tápszert?
Kedves utolsó! És a te babádnak is büdi volt? Amikor csak anyatejet kapott, akkor olyan semmilyen szagú volt a kakija, de most tényleg büdös. Gondolom, hogy a tápszertől van, mert azóta ilyen, mióta eszi. Csak nem tudom, hogy ez baj-e?
Ti egyébként milyen tápszerre váltottatok?
A Beba nagyon jó tápszer, és amint írtad, hogy zöld a kaki, rögtön tudtam, hogy azt eszi.
A beba valamiért ilyen, minden babának zöld lesz tőle a kakija, ez nem gond. Az, hogy büdös, szerintem csak azért feltűnő számodra, mert eddig anyatejes aligszagú volt.
Kipróbálhattok mást, ha jobbnak látod, de én szívből ajánlom a bebát. :)
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, talán azért tűnik büdinek, mert korábban az anyatejtől másmilyen volt.
Akkor megnyugodtam, biztosan rendben van a kakija.
Ha nem muszáj, akkor nem váltok, mert ízlik a babámnak (Milumil Ha tápszerrel kezdtük, de 3 nap után sem akart belőle enni egy cseppet sem, nagyon nem szerette.), és minden nap van kaki is, nincs székrekedése tőle. Szóval eddig bevált.
Köszönöm szépen!
Szép napot mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!