Hozzátáplálás kezdeténél a gyümölcs/főzelék előtt vagy után adtok cicit a babának?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdzem, akik még nem váltottak ki egy szoptatást sem.
Én utána adok, de még nem akarom kiváltani a dél körüli szoptatást, akkor inkább előtte adjak neki cicit?
2009. szept. 14. 21:30
1/4 anonim válasza:
Igen, eleinte, amíg nem akarod kiváltani, előtte kell ciciztetni.
2/4 anonim válasza:
Én cici előtt adtam, mert ha teleszopizta magát, rá sem nézett a gyümölcspürére. Éhesen legalább pár kanállal evett belőle, utána ugyanúgy szopizott tovább. De attól függ, hogy mennyire szereti az adott ételt. Ha szívesen eszik, akkor tényleg inkább szopi után add neki,
3/4 A kérdező kommentje:
A lányom nem eszik, hanem fal, eddig mindegy volt, mit adok neki, mindent megevett
(még a sinlac+nyatej pépet is, aminek szerintem borzasztó íze volt)
Akkor holnap megnézem fordítva mi a helyzet.
Köszi
2009. szept. 14. 21:54
4/4 anonim válasza:
Nekem ahhoz, hogy egyen pár kanál gyümit a kislányom, ki kellett éheztetnem kb. Szóval ő szopi előtt evett az elején. Ha egy pici tej volt a pocakban, már nem akart gyümit enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!